Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη ποδοσφαιριστή – Μέσα σε δύο χρόνια «έσβησαν» τα άλλα δύο αγγελούδια του

Δράμα χωρίς τέλος για τον γκολκίπερ από την Πάτρα

Must Read

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τον πόνο μιας οικογένειας από την Πάτρα, η οποία, αφού έχασε δύο παιδιά μέσα σε μόλις δύο χρόνια, περιμένει αυτή τη στιγμή ένα θαύμα για να σωθεί η πρωτότοκη κόρη της που χαροπαλεύει!

Οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή την 8χρονη κόρη του ερασιτέχνη γκολκίπερ και της συζύγου του, οι μετά τον χαμό των παιδιών τους 3,5 ετών και 6 μηνών βρίσκονται αντιμέτωποι με ακόμα έναν εφιάλτη.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όταν υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί το επανέφεραν καρδιοαναπνευστικά και πλέον το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή του. «Είναι ένα στοίχημα ζωής για εμάς. Αυτό το παιδί πρέπει να σωθεί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να αντέξει και τρίτη απώλεια» δήλωσε συγκλονισμένος ο διευθυντής Ανδρέας Ηλιάδης.

Απανωτές τραγωδίες

Πριν από δύο χρόνια, τον Απρίλιο του 2019, οι τραγικοί γονείς είχαν χάσει την κόρη τους σε ηλικία μόλις 3,5 ετών, δέκα μέρες αφότου είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία. Η μικρούλα είχε κάνει εσπευσμένα την πρώτη χημειοθεραπεία, που πήγε πολύ καλά, ενώ τη δεύτερη την έκανε στην Αθήνα και οι εξετάσεις της ήταν πολύ καλές. Τη μοιραία μέρα έπεσε για ύπνο με τη μητέρα της. Κάποια στιγμή άνοιξε τα ματάκια της, κάτι είπε και άφησε την τελευταία της πνοή. Το δεύτερο χτύπημα ήρθε πριν από περίπου έναν μήνα, στις 20 Μαρτίου, όταν οι γονείς διαπίστωσαν με τρόμο ότι η μικρή Ιριδα είχε μελανιάσει και την πήγαν αμέσως στο Καραμανδάνειο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του μωρού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This