Νόρα Κατσέλη: Δεν συσχετίζουν την εγκεφαλική αιμορραγία με το εμβόλιο οι γιατροί (video)

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η γνωστή ηθοποιός

Must Read

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής Νόρα Κατσέλη, 74χρονη αδελφή της Λούκας Κατσέλη, διακομίστηκε άμεσα στην Ευρωκλινική όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν μετά την αρχική μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία .

Να σημειωθεί ότι η Νόρα Κατσέλη είχε εμβολιαστεί πριν από μία εβδομάδα με την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του ΑLPHA, οι γιατροί δεν συσχετίζουν τον εμβολιασμό της με το πρόβλημα της υγείας που προέκυψε.

https://vimeo.com/539558312

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This