Τραγωδία στο Μάτι: «Μας άφησε να καιγόμαστε…» – Με επιστολή ζητάνε την αποπομπή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής

«Συνιστά προσβολή στους νεκρούς μας...» λένε για τον Κολοκούρη οι συγγενείς θυμάτων και οι εγκαυματίες

Must Read

Επιστολή στον Πρωθυπουργό, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης έστειλαν οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι, οι εγκαυματίες και οι κάτοικοι της περιοχής. Και ζητάνε να δικαιωθούν οι νεκροί, με την αποπομπή του αρχηγού της Πυροσβεστικής Στέφανου Κολοκούρη.

Αφορμή για την επιστολή ήταν το συμπληρωματικό υπόμνημα που υπέβαλε στον ανακριτή ο Κολοκούρης, που εκείνη την μοιραία μέρα της 23ης Ιουλίου 2018, ήταν διοικητής της ΕΜΑΚ.

Προκλητικά θεωρούν οι συγγενείς των θυμάτων τα όσα αναφέρει και χαρακτηριστικά τον εγκαλούν γράφοντας: «…με την παντελή απουσία του, μας άφησε να καιγόμαστε, κυριολεκτικά, αβοήθητους… μόνο κάποιος δίχως ίχνος συνείδησης δεν αντιλαμβάνεται ότι ο ρόλος του – εφόσον ήταν εδώ- θα ήταν εξαιρετικά σημαντικός στη βοήθεια που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι διασώστες της ΕΜΑΚ στους ανθρώπους που αφέθηκαν να πεθαίνουν στους δρόμους».

Θεωρούν δε την υπερασπιστική του τακτική προσβολή στους νεκρούς και «κατάχρηση του δικαιώματος κάποιου να αποδείξει ότι είναι αθώος» και απαιτούν την άμεση παραίτηση του Στέφανου Κολοκούρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This