Ρόδος: Στην «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα απατεώνων με δήθεν «τροχαία»!

Χρησιμοποιούσαν ακόμα και το όνομα του διοικητή του αστυνομικού τμήματος του νησιού για να πείθουν τα θύματα

Must Read

Ισχυρό χτύπημα σε μια άρτια οργανωμένη σπείρα απατεώνων που δρούσε στη Ρόδο και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν «τροχαία ατυχήματα», κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Ήδη έχουν συλληφθεί μια Βουλγάρα και ένας ηλικιωμένος Έλληνας, κάτοικος Αφάντου οι οποίοι φέρονται να ήταν οι εισπράκτορες του κυκλώματος, που ενεργεί από την Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα η Βουλγάρα που αναζητούσε εργασία με αγγελία στο Facebook φέρεται να ανέλαβε έναντι αμοιβής 500 ευρώ να παραλαμβάνει τα χρήματα που αποσπούσε με τηλεφωνικές απάτες το κύκλωμα από ανυποψίαστους πολίτες σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην σύλληψη της μετά την κατάθεση 73χρονης γυναίκας θύματος του κυκλώματος που περιέγραψε λεπτομερώς ποιους είδε σε σημείο που της ζητήθηκε να αφήσει χρήματα για να αφεθεί δήθεν ελεύθερος ο σύζυγος της που είχε δήθεν εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι κακοποιοί δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν ακόμα και το όνομα του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ρόδου προκειμένου να πείθουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, τα οποία ξεπερνούν τα 50. 

Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This