Ηλεία: Η πεθερά έσωσε την νύφη της από τα χέρια του βίαιου συζύγου της!

Must Read

Ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια νεαρή γυναίκα απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας.

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή του Ανθοπύργου στον Πύργο, όπου ένας 25χρονος άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα χτύπησε άσχημα στο κεφάλι τη σύζυγό του, ενώ η μητέρα του ήταν αυτή που γλίτωσε τα χειρότερα και απομάκρυνε από το χώρο το μόλις δύο μηνών βρέφος του ζευγαριού.

Βία

Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ και επενέβησαν μετά από κλήση που δέχθηκε η Αστυνομία, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ «ilialive.gr», φτάνοντας εκεί αντίκρισαν αιμόφυρτη τη γυναίκα με βαθύ τραύμα πιθανότατα από αμβλύ όργανo. Ο 25χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να μην είχε λάβει την αγωγή του το τελευταίο διάστημα. Αυτό φαίνεται να τον οδήγησε σε κρίση με αποτέλεσμα να τραυματίσει πολύ σοβαρά τη σύζυγό του στο κεφάλι. Η μητέρα του δράστη ήταν αυτή που επενέβη να σταματήσει το γιό της να απομακρύνει τη νύφη της και το δύο μηνών παιδί τους. Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της.

Ο δράστης της επίθεσης, αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This