Θρήνος! Πέθανε στα 38 του ο Γιάννης Χασιώτης

Έδινε μάχη μια εβδομάδα στο νοσοκομείο

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Βέροιας στο άκουσμα ότι ο Γιάννης Χασιώτης, πρόεδρος της Βέροιας 2017, άφησε την τελευταία του πνοή στα 38 του χρόνια.

Ο πρόεδρος που χρηματοδότησε και στήριξε την ομάδα χάντμπολ γυναικών Βέροια 2017 πέθανε το πρωί της Τετάρτης μετά από μια εβδομάδα μάχης στο νοσοκομείο. Ο Γιάννης Χασιώτης είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του και ειδικά η σύζυγός του Βέφα η οποία μένει πίσω να φροντίσει πλέον μόνη της τον ενός έτους γιο τους.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκφράζει τα συλλυπητήριά της και αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα σημερινά παιχνίδια της Handball Premier, καθώς και στα επερχόμενα παιχνίδια της Α1 Γυναικών έως και τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Βέροια 2017:

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συντετριμμένη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και χρηματοδότη της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη σε ηλικία 38 ετών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ., ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και την απέραντη θλίψη τους πρώτα απ’ όλα για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και έπειτα ενός προέδρου με μεράκι και μεγάλη όρεξη να προσφέρει στο άθλημα του χάντμπολ.

Μόλις στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της η ομάδα της Βέροιας 2017 κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, έχοντας νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της, να πάρει μέρος σε έναν τελικό Κυπέλλου, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της Α1 Γυναικών.

Ο Γιάννης Χασιώτης αφήνει πίσω του την σύζυγο του Βέφα και τον μόλις ενός έτους γιο του Γιώργο, στους οποίους εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Συλλυπούμαστε επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες που βιώνουν αυτή την μεγάλη απώλεια.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε αυτή την τραγική στιγμή.

Η Ομοσπονδία ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα σημερινά παιχνίδια της Handball Premier, καθώς και στα επερχόμενα παιχνίδια της Α1 Γυναικών έως και τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Βέροια 2017».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This