Σάββατο 31/7/2021

Πρώτα σπείρουν το χάος με τα εμβόλια και μετά κόβουν τις live εμφανίσεις από το υπ. Υγείας

Τι θα γίνει με τις ζωντανές ενημερώσεις αυτή την εβδομάδα

Η καθιερωμένη ενημέρωση με τον υπουργό Υγείας Βασίλης Κικίλια, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη καθότι ο υπουργός έχει μεταβεί στο Λουξεμβούργο όπου πραγματοποιείται το Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ε.Ε. με θέμα την πορεία της πανδημίας και τους εμβολιασμούς των πολιτών στα κράτη μέλη.

Ωστόσο, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής, καθώς οι ανακοινώσεις των αποφάσεων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη 17 Ιουνίου από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η κυβέρνηση αναμένεται να κόψει σύντομα τις καθιερωμένες ζωντανές ενημερώσεις που γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με το πρόσχημα ότι η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας είναι πλέον πολύ καλύτερη.

Τι κι αν έχει ξεσπάσει σάλος με το φιάσκο των εισηγήσεων για το εμβόλιο της AstraZeneca; Τι κι αν οι πολίτες δεν έχουν λάβει ξεκάθαρες απαντήσεις με σαφήνεια στα ερωτήματά τους αναφορικά με τους εμβολιασμούς όσων έχουν λάβει το συγκεκριμένο σκεύασμα; Φαίνεται ότι πλέον η κυβέρνηση θέλει να «παγώσει» τις ενημερώσεις που πλέον δεν παρακολουθεί σχεδόν κανένας αφού ξέρει ότι όσα θα ακούσει είναι πλασματικά και «μπερδεμένα». Ευχόμαστε μόνο μην ανανεωθούν οι τηλεοπτικές «εμφανίσεις» από Σεπτέμβρη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ