Εκτός της επίσημης θέσης της Εκκλησίας ο Πειραιώς Σεραφείμ

«Χρησιμοποίησαν τον Σταυρό και τη Σημαία για τον κορωνοϊό» σχολίασε για τις διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Must Read

Για τον εμβολιασμό αλλά και τις διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Αναφερόμενος μάλιστα στο Ίδρυμα φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης γνωστοποίησε ότι οι τρόφιμοι είναι όλοι εμβολιασμένοι, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 98%.

Αναφορικά με τις διαδηλώσεις που έγιναν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε: «Χρησιμοποίησαν τον Σταυρό και τη Σημαία για τον κορωνοϊό. Χρειάζεται πνευματική αφύπνιση. Έχουμε περίπου 5 εκατ. εμβολιασμένους. Υπήρξαν κάποιες λίγες παρενέργειες, αλλά από την άλλη έχουμε 12.500 νεκρούς. Σε αυτή τη ζυγαριά που βαραίνει το ζύγι;».

Και συνεχίζοντας το σχόλιό του για τον εμβολιασμό τόνισε: «Ο εμβολιασμός είναι μια πρόοδος της επιστήμης. Γιατί να τον δαιμονοποιούμε. Η Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος προσωπικά έχει αποφασίσει να προβάλλει την ανάγκη εμβολιασμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This