Στη φυλακή ο 42χρονος πα-τέρας που κακοποιούσε και βίαζε τα παιδιά του στην Φωκίδα!

Must Read

Το δρόμο για τη Φυλακή θα πάρει την Δευτέρα ο 42χρονος άνδρας, που κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του, στην Φωκίδα ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της μίας κόρης του.

Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν τα τρία παιδιά βρήκαν την δύναμη να καταγγείλουν τον πατέρα τους στο Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο αλλοδαπός άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του σε άθλια κατάσταση. Μεθυσμένος και εξοργισμένος χωρίς προφανή λόγο, όρμησε στα παιδιά του, προκαλώντας ακόμα μία φορά τον φόβο και τον τρόμο.

Θύματα πάλι τα παιδιά του, τα οποία απείλησε και ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα εκείνα να το βάλουν στα πόδια και να βρουν καταφύγιο στο σπίτι μιας γειτόνισσας. Το πρωί της ίδιας ημέρας πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος μαζί με συγγενείς τους, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, με τη 14χρονη κόρη να καταθέτει επίσης ότι πριν από μερικούς μήνες ο πατέρας της είχε αρχίσει να ασελγεί σε βάρος της! Το κορίτσι κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του.

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης κοπέλας. Άμεσα εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This