Φωτιές και τοξικά στον αέρα – Δορυφορικές εικόνες

Δορυφορικές απεικονίσεις, που αποκαλύπτουν την φρικτή πραγματικότητα!

Must Read

Άκρως επικίνδυνες τοξικές ουσίες αιωρούνται επάνω από τις καμένες περιοχές με τους ανέμους να τις διασκορπίζουν σχεδόν σε όλη την χώρα.

  • Από τον Μάνο Μεϊμαράκη

Τα παρθένα δάση δίπλα στην θάλασσα που έγιναν στάχτη και τα εκατοντάδες σπίτια που κατάπιαν οι φλόγες είναι η μια όψη τις οικολογικής καταστροφής και αυτή που φαίνεται με γυμνό μάτι.

Διοξείδιο αζώτου, μονοξείδιο, φορμαλδεϋδη και δεκάδες άλλες άκρως επικίνδυνες ουσίες για οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα έχουν διασκορπισθεί σε τεράστιες ποσότητες στον αέρα επάνω από την Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο και φαίνονται μόνο από ειδικούς αισθητήρες και δορυφορικές απεικονίσεις, αποκαλύπτοντας σε όλη της την έκταση την φρικτή πραγματικότητα επάνω όχι μόνο από τις καμένες περιοχές αλλά και κατοικημένες περιοχές αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Στις πληγείσες περιοχές και όχι μόνο.. το αγαθό της Υγείας έγινε παρανάλωμα, κανείς πλέον δεν μπορεί να αναπνέει ελεύθερα χωρίς να σκεφθεί τι συνέπειες θα έχει αυτό για την υγεία του στο μέλλον.

Ειδικότερα σε ότι αφορά αυτούς που πολεμούν με αυταπάρνηση σε αυτή την άνιση μάχη με τις φλόγες όλες αυτές τις ημέρες, Πυροσβέστες και Εθελοντές σύμφωνα με Διεθνή Πρότυπα Ασφάλειας της Υγείας πρέπει να ακολουθήσουν 6μηνο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να αποβάλλουν από τον οργανισμό τους τα τοξικά που έχουν εισπνεύσει όλες αυτές τις ημέρες. Αν παρατηρήσει κανείς οι περισσότεροι ρίχνονται με αυτοθυσία στην μάχη χωρίς τα στοιχειώδη ατομικά μέσα προστασίας.

Εικόνα της βόρειας Εύβοιας να φλέγεται
Τα επίπεδα μονοξειδίου στον αέρα πάνω από Εύβοια, Αττική και Κόρινθο
Διασπορά τέφρας στον αέρα της Εύβοιας
Διασπορά φορμαλδεΰδης στον αέρα από την Εύβοια μέχρι την Μεσσηνία
Διασπορά διοξειδίου του αζώτου σε Εύβοια, Αττική, Κόρινθο, Πύργο, Τρίπολη, Μεσσηνία
Επίπεδα θερμοκρασίας στην Εύβοια
Η χλωροφύλλη εξαυλώθηκε από την Βόρεια Εύβοια
Στάχτη ολόκληρη η βόρεια Εύβοια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This