Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Η εισβολή των Ταλιμπάν στην Ελλάδα (μέσω Τουρκίας) έχει ξεκινήσει από καιρό!

Ορδές οι... αχαρτογράφητοι αλλοδαποί που μπαίνουν παράνομα στη χώρα μας, με κλεμμένα έγγραφα από τη Συρία

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Καταζητούμενοι από τους μουτζαχεντίν αξιωματικοί του αφγανικού στρατού που συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Ομοίως και Ταλιμπάν, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες καταφθάνουν στη χώρα μας μέσω Τουρκίας.

  • Από τον Μάνο Μεϊμαράκη

Οι Αφγανοί στην Ελλάδα υπολογίζονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες, χωρίς καμία Αρχή στη χώρα να μπορεί να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό τους. Μόνο 25.000 Αφγανοί ζούσαν στο καμπ της Μόριας, προτού αυτό γίνει παρανάλωμα του πυρός τον Σεπτέμβριο του 2020, με εκατοντάδες να εξαφανίζονται στα βουνά της Λέσβου, αναζητώντας διέξοδο προς την Αθήνα.

Ταλιμπάν που ξέφυγε από τη Μόρια και πλέον ζει στην Αθήνα

Εκτός όσων έχουν δηλώσει Αφγανοί όταν μπήκαν στην Ελλάδα από το 2015 και έπειτα, άγνωστος είναι και ο αριθμός των ομοεθνών τους οι οποίοι πολέμησαν στη Συρία, είτε ως μισθοφόροι της κυβέρνησης του Ασάντ, είτε από την πλευρά των τζιχαντιστών του FSA, του ISIS, της Αλ Νούσρα και απέδρασαν την τελευταία τριετία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας με συριακές ταυτότητες και διαβατήρια, τα οποία απέσπασαν κατά χιλιάδες κυκλώματα Τούρκων διακινητών από το δεκαετές πλιάτσικο σε κρατικές υπηρεσίες στη Συρία.

Την κατάρρευση της κυβέρνησης του Αφγανιστάν και την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν εκμεταλλεύονται ήδη αρκετούς μήνες και χιλιάδες Πακιστανοί, Σύροι, κ.ά., οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα ως Αφγανοί, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα περάσουν εύκολα από τη διαδικασία ασύλου.

Όμως ειδικά σε ό,τι αφορά τους Αφγανούς ή όσους δηλώνουν ότι είναι Αφγανοί… είναι τρομακτικά δύσκολη η απέλασή τους από την Ελλάδα, διότι άλλοι έχουν γεννηθεί στο Ιράν, άλλοι στο Αφγανιστάν, άλλοι δηλώνουν Αφγανοί ενώ είναι Πακιστανοί, Σύροι ή Παλαιστίνιοι και δεν τους αναγνωρίζει ούτε η κυβέρνηση του Ιράν, ούτε του Αφγανιστάν, ούτε της Συρίας, αλλά ούτε και το Πακιστάν. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει απλά ότι οι Αφγανοί ή όσοι δηλώνουν Αφγανοί δεν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, οι Αφγανοί αιτούντες άσυλο είναι οι πρώτοι που κατέρριψαν και στην Ελλάδα τον αστικό μύθο περί ενσωμάτωσης.

Ταλιμπάν που επιχείρησε να μπει από την Τουρκία στην Ελλάδα το 2019

Ανεξέλεγκτη μετεγκατάσταση

Η ανεξέλεγκτη μετεγκατάσταση στην ενδοχώρα δεκάδων χιλιάδων αχαρτογράφητων αλλοδαπών με ευθύνη της κυβέρνησης της Ν.Δ. -υπό το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών- επιδείνωσε την γκετοποίηση μεγάλων περιοχών στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας. Η γκετοποίηση (σε σημεία από τα οποία πλέον ούτε η Ελληνική Αστυνομία δεν τολμάει να περάσει), τα αφηγήματα κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, τα οποία καταστρέφουν όποιο ίχνος διάθεσης για ένταξη και ενσωμάτωση, και κυρίως οι έντονες πολυπολιτισμικές και θρησκευτικές διαφορές μεταξύ των αλλοδαπών μέσα σε αυτά τα γκέτο, πυροδοτούν μεγαλύτερες μόνιμες εστίες εντάσεων ανάμεσα στις κοινότητες των Αράβων και των Αφγανών στην Ελλάδα.

Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τις θέσεις που αναπτύσσονται στις αραβικές κοινότητες στην Ελλάδα κατά των Αφγανών, για να διαπιστώσει ότι σύντομα η χώρα θα κληθεί να διαχειριστεί ακραίες καταστάσεις. Αφγανοί αιτούντες άσυλο έχουν πρωταγωνιστήσει στις βιαιότερες ταραχές μέσα στα κέντρα υποδοχής μεταναστών στην Ελλάδα, ενώ οι συμπλοκές μεταξύ Αράβων, Πακιστανών και Αφγανών για θρησκευτικές διαφορές είναι καθημερινό φαινόμενο στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η παρουσία Αφγανών στην Ελλάδα αύξησε δραματικά τους δείκτες εγκληματικότητας στη χώρα.

Ένα από τα τελευταία περιστατικά στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές Αφγανούς αιτούντες άσυλο έγινε στις 3 Οκτωβρίου 2020 στη Ριτσώνα, όπου δεκάδες Αφγανοί οπλίζονταν με μεταλλικά σπαθιά, τα οποία κατασκεύαζαν από λαμαρίνες, προκειμένου να απαντήσουν σε συμπλοκή η οποία προηγήθηκε το προηγούμενο βράδυ λόγω θρησκευτικών διαφορών με Άραβες. Οι ελληνικές Αρχές τούς πήραν είδηση μόνο λίγο προτού αρχίσει η σφαγή μέσα στο καμπ και αφού κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο απ’ όταν τρόχιζαν τα σπαθιά.

Αφγανοί κατασκευάζουν σπαθιά στο καμπ της Ριτσώνας

Σύλληψη τζιχαντιστή του ISIS

Έναν μήνα αργότερα ακόμα μία τέτοια συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Αράβων οδήγησε στη σύλληψη ενός τζιχαντιστή του ISIS, ο οποίος κρυβόταν στο καμπ του Ελαιώνα. Μάλιστα, ομολόγησε αργότερα ότι συμμετείχε σε μαζικές εκτελέσεις στη Συρία.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Ο «χορός» των Ρίχτερ στην Εύβοια - Τσελέντης: «Με το νέο σεισμό αλλάζουν τα δεδομένα»

Μια νέα μαζική εισβολή δεκάδων ίσως και εκατοντάδων χιλιάδων Αφγανών, ανάλογη του 2015, χωρίς διατυπώσεις και αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, θα οδηγήσει την κοινωνική ειρήνη στην κατάρρευση, συγκυρία την οποία σε καμία περίπτωση η Τουρκία δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη. Υπενθυμίζεται ότι Αφγανοί ήταν, στην πλειονότητά τους, οι χιλιάδες εισβολείς τους οποίους υποκινούσε η Τουρκία να ρίξουν τα σύνορα με την Ελλάδα στον Έβρο, τον Μάρτιο του 2020.

Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού του Αφγανιστάν και πρώην πρέσβη στην Ελλάδα Ομάρ Σουλτάν αντικατοπτρίζουν την ωμή πραγματικότητα για τους ανεξέλεγκτους Αφγανούς, την οποία οι ελληνικές Αρχές αρνούνταν πεισματικά επί σειρά ετών να δεχθούν διότι αφέθηκαν στις διαβεβαιώσεις των «συμμάχων», κυρίως των Αμερικανών, ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, έχοντας υποτιμήσει πολύ σοβαρά μια σειρά από κινδύνους.

Ο πρώην Αφγανός αξιωματούχος μεταξύ άλλων προειδοποίησε: «Φοβάμαι πως θα δούμε και στην Ελλάδα σκηνικά τρόμου με επιχειρήσεις αυτοκτονίας φανατικών ισλαμιστών, που θα εκμεταλλευτεί ο Ερντογάν για να προκαλέσει προβλήματα. Οι Ταλιμπάν είναι φανατικοί ισλαμιστές, όπως και ο Ερντογάν, και νομίζω πως έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Το φοβάμαι και θα πρέπει να το προσέξουν οι ελληνικές Αρχές. Η επικράτηση των Ταλιμπάν θα φέρει νέα κακά σε όλον τον κόσμο. Μιλάμε για αυτοκτονία».

Αφγανός μουτζαχεντίν, που είχε δηλώσει σε αμερικανικό ΜΜΕ «είμαστε κινούμενες βόμβες έτοιμες να εκραγούμε», εντοπίστηκε στην Αθήνα με δανέζικο διαβατήριο

Δεν χωρούν επικοινωνιακά παιχνίδια στο Μεταναστευτικό

Ωστόσο, Αφγανοί στρατιωτικοί άρχισαν να εμφανίζονται στην Ελλάδα ως «αιτούντες άσυλο» αρκετούς μήνες πριν από την προ ημερών είσοδο των Ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, πολύ προτού ανακοινωθεί επίσημα από τον Λευκό Οίκο ότι οι ΗΠΑ αποσύρονται από το Αφγανιστάν. Αρκετοί Αφγανοί στρατιωτικοί επιδίωξαν να εξαργυρώσουν τις υπηρεσίες τους στους Αμερικανούς ζητώντας άσυλο στις ΗΠΑ, όμως δεν τους επιτράπηκε ποτέ η υποβολή δελτίου ασύλου και τούς απαγορεύτηκε διά παντός ακόμα και η είσοδος στις ΗΠΑ, ενώ δεν μπορούν να επιστρέψουν ούτε στο Αφγανιστάν, καθώς έχουν εκτεθεί ως συνεργάτες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και έχουν στοχοποιηθεί από τους Ταλιμπάν.

Αφγανός στρατιώτης, μέλος της νατοϊκής αποστολής ISAF, που κατέληξε στη Μόρια

Μάλιστα, μόλις προ ημερών έγινε γνωστό ότι οι Ταλιμπάν έχουν στην κατοχή τους τις αμερικανικές στρατιωτικές βιομετρικές συσκευές HIIDE που μπορούν να σαρώσουν ίριδες, δάχτυλα και πρόσωπα, και μέσω αυτών μπορούν να εντοπίσουν Αφγανούς που βοήθησαν δυνάμεις των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν. Έτσι, εκατοντάδες πολύ καλά εκπαιδευμένοι Αφγανοί στρατιώτες και αξιωματικοί, οι οποίοι μισούν πλέον τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, έμειναν να αναζητούν άσυλο σε χώρες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Επιπλέον, πέραν αυτών που επιχειρούν να διαφύγουν με κάθε τρόπο από το Αφγανιστάν πριν πέσουν στα χέρια των Ταλιμπάν, στρατιώτες και αξιωματικοί του αφγανικού στρατού εντάσσονται εθελοντικά κατά εκατοντάδες στις τάξεις των Ταλιμπάν. Έτσι, σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν μπορεί να ελέγξει αν ένας ο οποίος δηλώνει μέλος του αφγανικού στρατού διωκόμενος από τους Ταλιμπάν, έχει ενταχθεί στους φανατικούς ισλαμιστές και επιχειρεί να περάσει στην Ευρώπη με αποστολή να διαπράξει τρομοκρατική ενέργεια.

Οι περισσότεροι «ξένοι» μαχητές (Ευρωπαίοι και Αμερικανοί τζιχαντιστές), καθώς και όσοι θεωρήθηκαν κατάσκοποι ή μη άξιοι εμπιστοσύνης και εντάχθηκαν σε τζιχαντιστικές οργανώσεις, σκοτώθηκαν σε αποστολές αυτοκτονίας, καθώς κατά πάγια τακτική οι διοικητές των οργανώσεων απαιτούσαν από αυτούς να αποδείξουν με τη ζωή τους την πίστη τους στην οργάνωση και στο Ισλάμ.

Αμερικανός πεζοναύτης με αποστολές εναντίον της Αλ Κάιντα στο Ιράκ εγκατέλειψε τον αμερικανικό στρατό, για να ενταχθεί σε ΜΚΟ σε Σάμο και Λέσβο

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τι θα συμβεί στην Ελλάδα, αν πάψει να είναι χώρα transit για τους τζιχαντιστές», εξηγούσε πρόσφατα σε στενό κύκλο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Οι προκλήσεις για την εσωτερική και εθνική ασφάλεια της χώρας είναι πολύ μεγαλύτερες μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν και δεν υπάρχουν ούτε χρόνος, ούτε χώρος για επικοινωνιακά παιχνίδια στο Μεταναστευτικό.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Συνελήφθη 16χρονος που ξυλοκόπησε 13χρονο επειδή πείραξε την αδερφή του

Διαχρονικός εξοπλισμός made in USA

Κατά τρόπο ο οποίος δεν είναι κατανοητός, το σύνολο σχεδόν των ελληνικών ΜΜΕ, όταν αναφέρεται σε Ταλιμπάν, παραλείπει ότι πρόκειται για ακραίους ισλαμιστές και ότι από τα σπάργανα των Ταλιμπάν ιδρύθηκε η Αλ Κάιντα και στη συνέχεια το Ισλαμικό Κράτος και δεκάδες άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις. Μάλιστα, στις 11 Ιανουαρίου του 2015 οι Ταλιμπάν ορκίστηκαν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος και, για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στο ISIS, αποκεφάλισαν έναν στρατιώτη του Πακιστάν που κρατούσαν αιχμάλωτο.

Ο στρατός των Ταλιμπάν υπολογίζεται σήμερα σε περίπου 200.000 μουτζαχεντίν, με τους νεότερους να μη γνωρίζουν παρά μόνο ελάχιστα γράμματα, έχοντας μεγαλώσει και ζήσει όλη τους τη ζωή με βία, στα όπλα και στις μάχες με τους δυτικούς στρατούς και έχοντας μάθει από μωρά να μισούν οτιδήποτε αφορά τη Δύση.

Οι πρώτοι 90.000 Αφγανοί Ταλιμπάν εκπαιδεύτηκαν το 1980 από τις μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν, για να αντιμετωπίσουν τη ρωσική εισβολή στο Αφγανιστάν, σε μια ταυτόχρονη πολυεπίπεδη και πολυετή επιχείρηση να αποκτήσει το Πακιστάν στρατηγικό βάθος στο Αφγανιστάν, ενώ από το 2000 το Πακιστάν είχε ήδη ενεργό ρόλο στα κέντρα εκπαίδευσης των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα, όπως αποκάλυψε τότε σε δελτία πληροφοριών της η MI6.

Όμως, κυρίαρχο ρόλο από κοινού με το Πακιστάν στη δημιουργία του στρατού των Ταλιμπάν διαδραμάτισαν και οι ΗΠΑ, «τρέχοντας» από το 1979 τη μακροβιότερη και ακριβότερη μυστική επιχείρηση εξοπλισμού, στρατιωτικής εκπαίδευσης και χρηματοδότησης που πραγματοποιήθηκε ποτέ, σε μια ψυχροπολεμική επιχείρηση της Αμερικής να πλήξει το μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, με αιχμή του δόρατος τους Αφγανούς ακραίους ισλαμιστές Ταλιμπάν. Χαρακτηρίστηκε, μάλιστα, η μεγαλύτερη χρηματοδότηση των ΗΠΑ εξέγερσης και εμφυλίου πολέμου στον πλανήτη.

Το 1987 η χρηματοδότηση των ΗΠΑ στους Ταλιμπάν έφτασε τα 630.000.000 δολάρια και συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια. Την επιχείρηση αυτή, από τη διανομή της χρηματοδότησης στους επικεφαλής των Ταλιμπάν (μεταξύ αυτών και του Μπιν Λάντεν), την οργάνωση των στρατοπέδων εκπαίδευσής τους και τον εξοπλισμό τους με προηγμένα όπλα εκείνης της εποχής στην αρχή ως φερόμενα να έχουν παραχθεί στην Ρωσία, ήλεγχε ένας Ελληνοαμερικανός με καταγωγή από τη Λήμνο, επικεφαλής του τομέα Μέσης Ανατολής της CIA.

Οι τζιχαντιστές άλλαξαν τη φύση του ανταρτοπολέμου

Οι στρατιωτικές εκπαιδεύσεις από τις οποίες έχουν περάσει οι Ταλιμπάν από Νατοϊκούς, Αμερικανούς, Τούρκους, Πακιστανούς και Άγγλους εκπαιδευτές είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Οι Αφγανοί και οι Σύροι τζιχαντιστές, όπως αποκαλύπτουν στρατιωτικά εγχειρίδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, όμως άλλαξαν την ίδια τη φύση του ανταρτοπολέμου. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι τζιχαντιστές αναβάθμισαν τον ανταρτοπόλεμο στον οποίο εκπαιδεύονταν, τόσο, που ακόμα και οι πλέον προηγμένοι σύγχρονοι στρατοί αδυνατούν να αντιμετωπίσουν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο στρατός των ΗΠΑ τα 20 χρόνια της παραμονής του στο Αφγανιστάν έστειλε πίσω στην Ουάσινγκτον χιλιάδες φέρετρα με θύματα από ενέδρες, ενώ υπέστη τρομακτικές ζημιές σε υλικοτεχνική υποδομή αξίας πολλών δισεκατομμυρίων. Οι Αμερικανοί για τους ίδιους λόγους φεύγουν με σοβαρές απώλειες και από τη Συρία, ομοίως εγκαταλείποντας τους πρώην συμμάχους τους.

Στην Ευρώπη τρέμουν, εν όψει των τελευταίων εξελίξεων στο Αφγανιστάν και μέσα από το πρίσμα ότι η ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν θα προκαλέσει νέο μεταναστευτικό κύμα, διότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως ό,τι δεν κατάφεραν οι sleepers και οι μοναχικοί λύκοι του ISIS, ενδεχομένως να το επιχειρήσουν με πολλές πιθανότητες να το καταφέρουν οι πιο αδίστακτοι απ’ όλους Αφγανοί μουτζαχεντίν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ περιπολικό στην Άρτα

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα το βράδυ της Τρίτης, όταν με καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ κατά...

Εύβοια: Κατέρρευσαν σκάλες σε σπίτια, μετά τα βραδινά Ρίχτερ

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται η κοινότητα Ζαράκων στη Νότια Εύβοια, με τους κατοίκους να...

Στη γιαγιά και τη θεία τους επέστρεψαν η 12χρονη-θύμα βιασμού και τα αδέλφια της

Στη φροντίδα της γιαγιάς και της θείας τους επέστρεψαν η 12χρονη, θύμα βιασμού και...

Τέλος στην αγωνία για 20χρονο ορειβάτη που χάθηκε στον Παρνασσό

20 πυροσβέστες από τις Υπηρεσίες της Βοιωτίας και την 7η ΕΜΑΚ επιχειρούν στις πλαγιές...

Ο «χορός» των Ρίχτερ στην Εύβοια – Τσελέντης: «Με το νέο σεισμό αλλάζουν τα...

Πέντε μετασεισμοί μέσα σε 40 λεπτά καταγράφηκαν μετά τα 5 Ρίχτερ - «Ψυχραιμία», συνιστά ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Μετά τον σεισμό κλειστά τα σχολεία στην Κάρυστο την Τετάρτη

Σεισμική δόνηση ιδιαίτερα αισθητή στην Εύβοια, αλλά και στην Αθήνα, σημειώθηκε στις 22:07 το...

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 15, 29,...

Νέος ισχυρός σεισμός στην Εύβοια αισθητός και στην Αθήνα! – Λέκκας: «Περιπλέκεται τώρα το...

5 Ρίχτερ το μέγεθος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό - «Αυτόν τον σεισμό τον αντέχουν τα κτήρια, συνιστώ ψυχραιμία, δε νομίζω να φτάσουμε σε πολύ μεγάλα μεγέθη»

«Η ιστορία αιώνων της Μακεδονίας μας δεν αμφισβητείται και δεν παραχαράσσεται!»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος, με αφορμή τη...

Μύδροι Γεροτζιάφα κατά του νομοσχεδίου Γκάγκα: «Μόνο η πτώση αυτής της κυβέρνησης…»

Πισωγύρισμα για την ιατρική στη χώρα μας θεωρεί το «νομοσχέδιο-έκτρωμα», όπως αποκαλούν οι πολέμιοί...

«Καλό παράδεισο μικρέ μου φίλε»… Κλαίνε τα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας για την απώλεια του 22χρονου...

Μια ακόμα θυσία είχαμε στην άσφαλτο σήμερα το απόγευμα, μια θυσία ενός νέου παιδιού,...

Έτσι θα επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στις δουλειές τους

Μετά και την απόφαση «χαστούκι» του Συμβουλίου της Επικρατείας, από την 1η Ιανουαρίου οι...

Ούτε ευρώ δεν σήκωνε από τη μισθοδοσία του ο πατέρας Αντώνιος – Η ύποπτη...

Στο «στόχαστρο» των Αρχών το πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας

«Βόμβες» Ξένης Δημητρίου για Ράικου: Εξυπηρέτησε το πολιτικό αφήγημα περί «σκευωρίας Novartis»

Στο Ειδικό Δικαστήριο κατέθεσε η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και εξαπέλυσε...

Κακοκαιρία Άριελ: Αναλυτικές συστάσεις προς τους πολίτες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Η κακοκαιρία Άριελ καταφθάνει στη χώρα μας, φέρνοντας μαζί της σφοδρές καταιγίδες, εκκωφαντικούς κεραυνούς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαριέτα Φουρεράι: Είδαμε για πρώτη φορά την μητέρα της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης...

Νέος ισχυρός σεισμός στην Εύβοια αισθητός και στην Αθήνα! – Λέκκας: «Περιπλέκεται τώρα το θέμα…»

5 Ρίχτερ το μέγεθος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό - «Αυτόν τον σεισμό τον αντέχουν τα κτήρια, συνιστώ ψυχραιμία, δε νομίζω να φτάσουμε σε πολύ μεγάλα μεγέθη»

«Φιλανθρωπική» μπίζνα του Λούλη με την «Κιβωτό»

To «κουτί της Πανδώρας» άνοιξε και πλέον οι αποκαλύψεις...

NEWSROOM