Νεκρή μητέρα δύο παιδιών στην Λάρισα από τροχαίο με μηχανάκι

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία της Λάρισας, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι μία 46χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, μετά από τροχαίο με μηχανάκι.

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 14 Αυγούστου, στον κόμβο του Πλατυκάμπου και στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης με την Εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, κάτω από τη γέφυρα.

Συγκεκριμένα, το μηχανάκι που οδηγούσε 24χρovos Λαρισαίος, ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Βόλο, συγκρούστηκε πλαγιωμετωτικά με φορτηγό που οδηγούσε 55χρovoς Λαρισαίος ο οποίος, προερχόμενος από την Εθνική με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, κατέβηκε στον κόμβο για να εισέλθει στο ρεύμα προς Λάρισα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 24χρovoς μοτοσικλετιστής, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η 46χρονη συνεπιβάτιδα της μοτοσικλέτας η οποία κατέληξε προχθές τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τον σύζυγο, τα δύο της παιδιά και τους γονείς της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This