Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόρος πήγε να ληστέψει κάβα κι η ιδιοκτήτρια τον πήρε με τα μπουκάλια!

Η 62χρονη γυναίκα «πήρε το νόμο στα χέρια της» και δικαιώθηκε

Must Read

Άγνωστος μπήκε σε κάβα στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να τη ληστέψει, αλλά βρήκε το δάσκαλό του από την ιδιοκτήτρια, η οποία άρχισε να του πετάει μπουκάλια σαν… δαιμονισμένη!  

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ληστής, αν και οπλισμένος, το έβαλε στα πόδια, αφού η 62χρονη ιδιοκτήτρια αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι». «Έβγαλε το πιστόλι και μου είπε θα σε πυροβολήσω, δώσε μου λεφτά, δεν έχω να φάω», είπε η ιδιοκτήτρια. Ούτε το πιστόλι του όμως, ούτε οι απειλές του την πτόησαν, οπότε «πήρα ένα μπουκάλι το πετάω και δεν φεύγει. Παίρνω άλλο μπουκάλι το πετάω, τρέχω από πίσω του το σηκώνω το πετάω, σπάει κι εκείνος έφυγε», ανέφερε η ίδια στο ρεπορτάζ.

Τον απείλησε με σφυρί

Η ατρόμητη ιδιοκτήτρια, βλέποντας τον να την πλησιάζει με το πιστόλι στα χέρια, έπιασε το τηλέφωνο για να καλέσει την αστυνομία, αλλά όταν εκείνος κάνει κίνηση να της το αρπάξει, εκείνη, απτόητη, τον απείλησε με ένα σφυρί που είχε μπροστά της! Στην συνέχεια, όταν κατάλαβε, όπως είπε, πως το πιστόλι του δεν ήταν λειτουργικό (δεν είχε επικρουστήρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ), βγήκε από το ταμείο κι άρχισε να του πετάει μπουκάλια. Ο ληστής τρομοκρατημένος, πλέον, βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί της, μπήκε στο αυτοκίνητο του που είχε παρκαρισμένο απ’ έξω και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η αστυνομία τον συνέλαβε, καθώς, παρά το γεγονός ότι ο δράστης μπήκε στο κατάστημα φορώντας κουκούλα, γυαλιά και μάσκα, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα χαρακτηριστικά του, βοηθώντας στη σύλληψή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο εν λόγω ληστής είχε καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή να ληστέψει 4 άλλα καταστήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This