Λάρισα: Διερχόμενος πυροσβέστης έσωσε μωράκι που του γύρισε η γλώσσα!

Must Read

Φύλακα-άγγελο έναν διερχόμενο πυροσβέστη είχε ένα μωράκι, μόλις 20 μηνών, στην Λάρισα, το οποίο κινδύνεψε να χάσει την ζωή του όταν ξαφνικά του γύρισε η γλώσσα. 

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ «onlarissa.gr», όλα συνέβησαν, χθες γύρω στις 16:00 το απόγευμα, στην περιοχή της Γιάννουλης, όταν ζευγάρι από το Λιβάδι Ελασσόνας βρέθηκε κοντά στον οικισμό, με το μωρό. Ξαφνικά γύρισε η γλώσσα του μικρού αγοριού, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του δίχως οι γονείς να μπορούν να το βοηθήσουν.

Ευτυχώς για καλή τους τύχη εκείνη την κρίσιμη στιγμή, έτυχε να περνά από το σημείο ένα πυροσβεστικό όχημα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, που επέστρεφε από συμβάν στην περιοχή του Δαμασίου.

Οι γονείς σταμάτησαν το όχημα και ζήτησαν από το πλήρωμα να βοηθήσει το παιδί. Αμέσως, πυροσβέστης προχώρησε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που μετέφερε το βρέφος στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This