Πινγκ πονγκ με τα δωρεάν self test στους ανεμβολίαστους

Κανένα σχέδιο για - Μόνο σπασμωδικές κινήσεις

Must Read

Με σπασμωδικές κινήσεις και χωρίς κανένα σχέδιο, συνεχίζει να αντιμετωπίζει και το τέταρτο κύμα της πανδημίας η κυβέρνηση.

Αφού ανακοίνωσε ότι κόβει κάθε δωρεάν εξέταση για κορωνοϊό στους ανεμβολίαστους που θα επισκεφτούν δημόσιες μονάδες υγείας, τώρα η κυβέρνηση δίνει δύο δωρεάν self test σε όσους επιστρέφουν από διακοπές.

Τα self test τα οποία η ίδια η κυβέρνηση θεωρεί αναξιόπιστα και επιβάλλει στους ανεμβολίαστους να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους μόνο με rapid ή μοριακό τεστ το οποίο θα πληρώνουν από την τσέπη τους.

2 δωρεάν self test και… τέλος

Tη στιγμή που τα κρούσματα αυξάνονται, το υπουργείο αποφάσισε να χορηγήσει δωρεάν δύο self test σε ανεμβολίαστους από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, έως και τις 6 Σεπτεμβρίου.

«Στο πλαίσιο της επιστροφής των πολιτών από τις διακοπές και της ισχυρής σύστασης για τη διενέργεια αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) ανακοινώνεται η περαιτέρω δωρεάν διάθεση δύο (2) τεστ από τα φαρμακεία της χώρας, από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις παρακάτω ομάδες πολιτών:

Μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα

– Μη εμβολιασμένα άτομα, ηλικίας 5-17 ετών (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα με τον ΑΜΚΑ του δικαιούχου παιδιού)

– Μη εμβολιασμένα άτομα 18-30 ετών, εφόσον διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ

Υπενθυμίζεται ότι, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα δηλώνεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και θα εκδίδεται βεβαίωση» αναφέρει το υπουργείο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This