Τρίκαλα: «Έριξαν τα τείχη» για χάρη της Αμάλ, την ώρα που ΜΚΟ ανοίγουν κερκόπορτες στα σύνορα (video)

Αποκρουστικές εικόνες

Must Read

Μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα Τρίκαλα στη μικρή Αμάλ, την κούκλα – έκτρωμα που φαίνεται ότι αποτελεί το «ξόανο του κέρδους» για όσους κερδοσκοπούν από την παράνομη μετανάστευση, προτάσσοντας δήθεν τις ανάγκες των προσφύγων.

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021 η μικρή Αμάλ μετέφερε το κεντρικό μήνυμα του «Ταξιδιού/The Walk» με τίτλο «Μη μας ξεχνάτε». Η κούκλα έχει ύψος 3,5 μέτρα, ώστε να προκαλεί την προσοχή όλων, σε μία ιδιότυπη νέα ειδωλολατρία. Στο Μουσείο Τσιτσάνη, η «μικρή Αμάλ», αντικρίζει ένα «δάσος» από 150 λουλούδια που κατασκεύασαν μαθητές και μαθήτριες σχολείων, αφού κάποιοι θεώρησαν πρέπον να χρησιμοποιήσουν τα ελληνόπουλα ως «κομπάρσους» αυτού του κακόγουστου θεάματος. Με τον άκρως επικίνδυνο συμβολισμό, που, φυσικά, δεν είναι αυτό που φαίνεται ή αυτό που οι «επαγγελματίες ανθρωπιστές» θέλουν να προσδώσουν.

Όλα αυτά, τη στιγμή που απαγορεύτηκε ακόμα και η λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας στην λειτουργία της Κοίμησης της Θεοτόκου, το λεγόμενο «Πάσχα του καλοκαιριού». Όπως, άλλωστε, είχε απαγορευτεί και ο υπαίθριος εορτασμός των Φώτων, ο μεγαλύτερος υπαίθριος εορτασμός της Ορθοδοξίας. Πραγματικά εξοργιστικό

Χαιρέτισε με υπόκλιση το άγαλμα του Ασκληπιού

Εκεί χαιρέτισε με υπόκλιση το άγαλμα του Ασκληπιού, του αρχαίου θεού της Ιατρικής, του πρώτου γιατρού της ανθρωπότητας, που θεράπευε στις όχθες του Ληθαίου ποταμού. Στη δε κεντρική πλατεία, οι Τρικαλινοί/ες της προσφέρουν ένα ζωντανό λουλούδι, το πιο κομψό, το πιο θερμό, το πιο όμορφο.

Ένα ακόμη λουλούδι, από τα όσα κατασκεύασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Τρικάλων, προσέφερε ως αποχαιρετισμό στην 9χρονη Αμάλ ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο οποίος δεν φαίνεται αν ενοχλήθηκε για το διαχρονικό διωγμό των ορθοδόξων και εθνικών εορτών με πρόσχημα την πανδημία και συμμετείχε κανονικά στην περιφορά του ξοάνου…

  • Δείτε πλάνα από την υποδοχή της Αμάλ στα Τρίκαλα:

*πηγή φωτό: αρχείο, krinitrikalon.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This