Αυτός είναι ο 22χρονος αθλητής που δολοφονήθηκε από τον φίλο του στην Ίο!

Must Read

Θλίψη και οργή σε συγγενείς, φίλους και συναθλητές του έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του 22χρονου Ιρλανδού, Νίαλ Ο Μπράιεν, o οποίος δολοφονήθηκε από τον φίλο του, με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στην Ίο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το 22χρονο θύμα ζούσε στην πόλη Λίμερικ της Ιρλανδίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αθλητής του χέρλινγκ, ενός υπαίθριου τοπικού παιχνιδιού.

Ο σύλλογος στον οποίο ανήκε, ο Broadford Gaa, αναφέρει στο μήνυμά του, για τον χαμό του 22χρονου: «Με ραγισμένη καρδιά αποχαιρετούμε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες και παίκτες μας», εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη το πρωί της περασμένης Δευτέρας με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς τουρίστες από την Ιρλανδία, οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο φίλοι ηλικίας 20 και 22 χρόνων βρίσκονταν στη Χώρα της Ιου και επέστρεφαν από τη νυχτερινή τους έξοδο, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε ανάμεσά τους άγριος καβγάς, που έμελλε να έχει τραγική κατάληξη. Χωρίς κανείς να ξέρει γιατί, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να φωνάζουν στη μέση του δρόμου, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα περαστικών και κατοίκων. Όμως, γρήγορα τα αίματα άναψαν και οι δύο τουρίστες πιάστηκαν στα χέρια.

Τότε ο 20χρονος χτύπησε με δύναμη τον 22χρονο, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε με φόρα στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον αιμόφυρτο νεαρό στο Κέντρο Υγείας Ιου. Όμως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή, ο νεαρός Ιρλανδός δεν τα κατάφερε και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ενημερώθηκαν για το συμβάν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιητών και κινητοποιήθηκαν με σκοπό τον εντοπισμό του 20χρονου δράστη, τον οποίο βρήκαν απαρηγόρητο στο σημείο της τραγωδίας.

Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαν στο τμήμα. Σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου ομοεθνούς του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This