Από το Θερμαϊκό Κόλπο στη Λάρισα βρέθηκε αγνοούμενος ψαράς!

Ο 62χρονος ήταν εξαφανισμένος από την περασμένη Τετάρτη

Must Read

Μετά από πέντε ημέρες στη θάλασσα ο ερασιτέχνης ψαράς που είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του στην περιοχή Σαχάρα Νέας Καλλικράτειας Θερμαϊκού βρέθηκε σώος στη… Λάρισα!

Σύμφωνα με το Larissanet.gr ο 62χρονος αγνοούνταν από την 1η Σεπτεμβρίου με τις Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης να ενημερώνονται για το περιστατικό τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου.

Αμέσως για την περιοχή απέπλευσαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και ένα αλιευτικό σκάφος.

Οι άνεμοι και τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν τη μικρή βάρκα του 62χρονου ερασιτέχνη αλιέα και σήμερα το πρωί βγήκε στην παραλία της Βελίκας, εμφανώς ταλαιπωρημένος αλλά όντας καλά στην υγεία του. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς για εξετάσεις.

Δείτε τι έγραψε σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αγιάς κ. Νίκος Ντάγκας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This