Τα άκουσε ο πρωθυπουργός από συνταξιούχο – Το βίντεο που δεν «έπαιξε» στα κανάλια (video)

Αμήχανος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπάθησε να τον αποφύγει

Must Read

Ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λάρισα το πρωί της Δευτέρας, είδε το φως της δημοσιότητας, μετά το βίντεο που «έπαιξε» η πλειοψηφία των ΜΜΕ, με τον αγρότη Ντάλντον που χαρακτήρισε «ήρωα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το απόσπασμα από τη συνομιλία του πρωθυπουργού με έναν συνταξιούχο, λίγο πριν αναχωρήσει με το στρατιωτικό του ελικόπτερο, δημοσίευσε το newspost.gr από καφενείο της περιοχής όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπινε το καφεδάκι του.

«Λέτε 1.200 και παίρνουμε 600» του είπε ο συνταξιούχος ζητώντας να αυξηθούν οι συντάξεις.

«Έχω μια κόρη 17 ετών, πώς θα τα βγάλω πέρα με 600 ευρώ; Να γράφει 1200 και να παίρνω 600;» ρώτησε ο συνταξιούχος, με τον πρωθυπουργό να απαντάει αμήχανος: «θα πάρεις αναδρομικά». Ωστόσο, όταν ο συνταξιούχος άρχισε να γίνεται πιο πιεστικός, ζητώντας απαντήσεις από τον πρωθυπουργό, εκείνος έσπευσε να τον «κόψει» λέγοντάς του: «Σε βλέπω είσαι μπλε μέχρι εδώ, πουκάμισο, t-shirt, μάσκα».

Στη συνέχεια ήπιε μια γουλιά από τον καφέ του και έγινε «καπνός» με το ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This