Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Καλύτερη η εικόνα στο εργοστάσιο ξυλείας (photos+video)

Περιορίζεται περιμετρικά η πυρκαγιά

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου, σε εργοστάσιο ξυλείας επί της οδού Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά περιορίζεται περιμετρικά ωστόσο έχουν επηρεαστεί όμοροι επαγγελματικοί χώροι.

Στο σημείο επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα, καθώς και το ειδικό μηχανοκίνητο της Πυροσβεστικής. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην εξαπλωθεί η φωτιά.

Στο σημείο επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα.

Η Πυροσβεστική δίνει «μάχη» με τις φλόγες από μία φωτιά που ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο του εργοστασίου που κατασκευάζει ξύλινες παλέτες και έχει επεκταθεί και στις εγκαταστάσεις του.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κατάσβεση της φωτιάς είναι δύσκολη, λόγω του μεγάλου πυροθερμικού φορτίου.

Το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής περιλαμβάνει δύο πράγματα, αφενός να σβήσει τη φωτιά στο σημείο, και αφετέρου να εμποδίσει την εξάπλωσή της στο εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού και χρωμάτων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην επιχείρηση που φλέγεται.

Λόγω της καύσιμης ύλης, οι πυκνοί καπνοί έχουν τυλίξει τις περιοχές της δυτικής Αττικής, με αποτέλεσμα να κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική για τους κατοίκους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This