Κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ!

Εισακούστηκαν οι προσευχές όλης της Ελλάδας! Συγκινητικό μήνυμα από τους συμμαθητές του

Must Read

Έγινε το θαύμα που όλοι περίμεναν και προσεύχονταν! Ο 6χρονος Φώτης, που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ, κατάφερε να συνέλθει από το κώμα, όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου τον αποσωλήνωσαν!

Διαβάστε ακόμα: Πάτρα: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 6χρονο – Συγκλονίζει το video του ατυχήματος

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μικρός ήδη έχει αρχίσει να κουνάει τα χέρια και τα πόδια του, ενώ η ομιλία του αναμένεται να επανέλθει το αμέσως επόμενο διάστημα. Η κλινική εικόνα του Φώτη είναι καλή και η υγεία του εξελίσσεται ομαλά.

Συγκινούν οι συμμαθητές του, που γέμισαν με ζωγραφιές το δωμάτιο του νοσοκομείο, στέλνοντας το μήνυμα «Φώτη γερά». Μήνυμα που μοιράστηκε με όλους μας ο υπεύθυνος της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This