Ένας νεκρός και δυο εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο! (video)

Must Read

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε, πριν από λίγα λεπτά, η επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι, που έχει καταρρεύσει, καθώς ο εργάτης που είχε καταπλακωθεί από τον τρούλο, ανασύρθηκε νεκρός.

Διαβάστε ακόμα: Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη! Στους δρόμους οι κάτοικοι (video)

Επίσης, απεγκλωβίστηκε άλλος ένας άνδρας ελαφρά τραυματισμένος στο χωριό Πατσίδερος του Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμη άτομο παραμένει μέχρι στιγμής εγκλωβισμένο.

Ήδη στα νοσοκομεία της Κρήτης έχουν μεταφερθεί αρκετά άτομα, ευτυχώς όμως, με μικροτραυματισμούς.

Η διυπουργική ομάδα των φυσικών καταστροφών (υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης) έχει κινητοποιηθεί και παρακολουθεί τον σεισμό στην Κρήτη.

https://twitter.com/i/status/1442386775528198148

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μεταφέρεται με C130 για συνδρομή σε απεγκλωβισμούς και επιπλέον κλιμάκιο αρμοδίων υπουργών θα μεταβεί εντός της ημέρας για να αυτοψία ζημιών στα χωριά της περιοχής που επλήγη από το σεισμό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μανώλης Φραγκάκης: «Έχουμε αρκετές ζημιές. Έπεσε μια εκκλησία στην περιοχή Ρουσοχώρια η Αγία Φωτεινή. Αυτές τώρα είναι οι πρώτες ενδείξεις. Εμείς τώρα κοιτάμε να μην έχει τραυματιστεί κόσμος. Έχουμε αρκετές ζημιές σε σπίτια και μαγαζιά».

Σημαντικές ζημιές σε δίκτυα ύδρευσης αλλά και κτίσματα καταγράφονται, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων, Μανώλη Κοκοσάλη, στην ευρύτερη περιοχή της διοικητικής περιφέρειάς του. Τα σχολεία έχουν εκκενωθεί, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει έλεγχος για την κατάσταση των κτιρίων των σχολικών μονάδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This