Νεκρός ο πλήρως εμβολιασμένος χειρουργός, Χρήστος Κωνσταντάρας

Αν και είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, νόσησε και έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό

Must Read

Αν και είχε εμβολιαστεί πλήρως, ο καθηγητής Ιατρικής και χειρουργός στην κλινική «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης, Χρήστος Κωνσταντάρας, νόσησε από κορωνοϊό και έχασε τη ζωή του.

Ο καταξιωμένος γιατρός με πολυετή πείρα και συνεισφορά, είχε διαγνωστεί με καρκίνο και είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του αρχές Φεβρουαρίου. Ο ίδιος αφήνει πίσω του μια γυναίκα και δύο παιδιά που ακολούθησαν τα βήματά του στην ιατρική.

Με ανακοίνωσή της η κλινική στην οποία εργαζόταν αποχαιρετά τον συνεργάτη της και εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση της κλινικής:

«Η διοίκηση και το προσωπικό της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», με ιδιαίτερα αισθήματα βαθιάς οδύνης, συμμετέχουμε στο πένθος για την αναχώρηση από τη ζωή του εκλεκτού και αξέχαστου συνεργάτη μας, χειρουργού Χρήστου Κωνσταντάρα.

Ο Χρήστος Κωνσταντάρας, εξαιρετικά πεπειραμένος και άρτια καταρτισμένος χειρουργός, υπήρξε γιατρός υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους και συνεργάστηκε με τον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» επί δεκαετίες, παράλληλα προς τη συνεπέστατη πανεπιστημιακή σταδιοδρομία του. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, «έγραψε ιστορία» επί δεκαετίες, αφήνοντας μνήμη αγαθή σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του την εξαιρετική σύζυγό του και δύο παιδιά, γιο και θυγατέρα, προικισμένους χειρουργούς, που συνεχίζουν επάξια την οικογενειακή παράδοση.

Η Κλινική μας χάνει τον πιστότερο και συνεπέστερο συνεργάτη της, που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας για πάντα. Στη σύζυγο και στα παιδιά του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διαβεβαιώνουμε για την ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος τους. Η μνήμη του Χρήστου Κωνσταντάρα, ανεπίληπτη, τιμημένη, μένει στην ιστορία μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This