Μωρό μπουσούλαγε μόνο του στο δρόμο τα ξημερώματα – Σε κατάσταση σοκ η οδηγός που το βρήκε

Πρόλαβε να δει τελευταία στιγμή το βρέφος και «κοκάλωσε» το όχημά της

Must Read

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελασσόνα, όταν μια διερχόμενη οδηγός, εντόπισε -για καλή του τύχη- ένα βρέφος να μπουσουλάει μόνο του στο δρόμο.

Όλα συνέβησαν στην κεντρική οδό της Οικονόμου, όταν μια νεαρή οδηγός διερχόμενου Ι.Χ. κυριολεκτικά πάγωσε όταν αντίκρισε ένα μωρό να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου! Σε κατάσταση σοκ η νεαρή γυναίκα «κοκάλωσε» το όχημά της, και κατέβηκε τρομοκρατημένη να σώσει το παιδί. Η οδηγός πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, ενώ ακριβώς από πίσω της βρισκόταν σε κίνηση ένα φορτηγό. 

Σύμφωνα με το Elassona-city.gr, η νεαρή γυναίκα που δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια στην αρχή, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν το 10 μηνών μωρό, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησαν να ηρεμήσουν την οδηγό τα αντανακλαστικά της οποίας λειτούργησαν ακαριαία και κατάφερε να σώσει το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού αντιμετωπίζει προβλήματα και βρισκόταν μόνη της στο σπίτι όταν το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της και βγήκε μόνο του στο δρόμο.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό. 

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This