Επίδειξη ισχύος από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις – Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στον «Παρμενίωνα»

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες ολοένα και πιο ισχυρές»

Must Read

Στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων», διεξήχθη σήμερα στο πεδίο βολής Ψηλός Τάλος στον Έβρο, η τελική φάση της τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων «Αίσιος Οιωνός». Εθνική άσκηση σχηματισμών μεσαίας κλίμακας, που διευθύνεται από το Δ’ Σώμα Στρατού.

Εκεί βρέθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατά την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών της άσκησης «Παρμενίων», ο οποίος τόνισε την «εξαιρετική επίδειξη της ισχύος πυρός, του συνδυασμού επίγειων και πτητικών μέσων και των συνολικών ικανοτήτων και δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων». 

Αναφέρθηκε στο αποτρεπτικό αποτύπωμα των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την επιτυχή έκβαση της άσκησης. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες ολοένα και πιο ισχυρές για να διασφαλίζουν έναντι κάθε απειλής την εδαφική ανεξαρτησία και να προασπίζονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και δήλωσε ευτυχής «για την επαύξηση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων είτε μέσω της αμυντικής διπλωματίας που ασκείται εντατικότατα και παράγει αποτελέσματα, είτε μέσω της εντατικής προσπάθειας να εξοπλιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τα πλέον σύγχρονα και άρτια οπλικά συστήματα σε θάλασσα, αέρα και ξηρά, είτε για την αναβάθμιση των συνολικών δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων σε προσωπικό. Και πάντα σε αγαστή συνεργασία με τη στρατιωτική ηγεσία, η οποία με το σχεδιασμό της συμβάλει με τρόπο καταλυτικό σε αυτή την προσπάθεια».

Από τη μεριά του ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος δήλωσε: «Δείξαμε σήμερα ένα μικρό κομμάτι των δυνατοτήτων, της αποφασιστικότητας και του τρόπου με τον οποίο μπορούν οι Ένοπλες Δυνάμεις να εκτελέσουν την αποστολή τους. Ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This