Αιφνιδίασε ο Βατόπουλος: «Ποτέ μη λες ποτέ για ένα νέο lockdown»

Ο καθηγητής επιμένει ότι ο χειμώνας δεν θα είναι εύκολος

Must Read

Ειδικοί και επιστήμονες καθημερινά πιέζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο για να εμβολιαστεί, προτάσσοντας το εμβόλιο ως το μόνο «όπλο» για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι πώς γίνεται τα εμβόλια να είναι αποτελεσματικά, αλλά να υπάρχουν τόσα κρούσματα, τόσοι θάνατοι και πολλοί διασωληνωμένοι! Και αφού ο εμβολιασμός έχει νόημα, γιατί πάμε σε τρίτη δόση και παράλληλα φοβόμαστε για ένα 4ο κύμα;

Βατόπουλος: «Φόβοι για 4ο και 5ο κύμα»

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος μίλησε για τον χειμώνα που έρχεται αλλά και τον φόβο που έχει στο ενδεχόμενο ενός νέου lockdown. «Ο κόσμος πρέπει να πειστεί να εμβολιαστεί. Πάντα υπάρχει ο φόβος ενός νέου lockdown» επισήμανε ο καθηγητής και τόνισε ότι «αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τη συμπεριφορά της κοινωνίας».

Μάλιστα, ο κ. Βατόπουλος έσπευσε να τονίσει πως τα όσα είπαν ο Σωτήρης Τσιόδρας για πάνω από 8.000 νεκρούς επιπλέον αν δεν εμβολιαζόμασταν, και η κ. Γκάγκα με τα διαγράμματα για τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ, θα έπρεπε γίνουν σποτ στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This