Γίνεται της… πλατφόρμας! Από τη Δευτέρα αλλού η έκδοση της Σχολικής Κάρτας για τον κορωνοϊό!

Συνεργάστηκαν τα υπουργεία Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που έμαθαν να στήνουν πλατφόρμες και έχουν τρελάνει τον κόσμο

Must Read

Νέες περιπέτειες περιμένουν τους γονείς από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου. Αποφασίστηκε να εκδίδεται από νέα πλατφόρμα η Σχολικής Κάρτας για COVID-19.

Έτσι πλέον όλα θα γίνονται όχι από το γνωστό self-testing.gov.gr, αλλά από την πλατφόρμα edupass.gov.gr, που θα τεθεί σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες. Σύμφωνα με τη νέα φαεινή ιδέα, χάρη σε αυτή την πλατφόρμα ο κάθε Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί/μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., επισκέπτες), που πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα είναι η τελευταία φορά που οι γονείς μαθητών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία, θα χρησιμοποιήσουν το self-testing.gov.gr. Όσα παιδιά φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία, θα εξακολουθούν να εκδίδουν την Σχολική Κάρτα από το self-testing.gov.gr. Δηλαδή, πιάσ’ τ’ αυγό και κούρεφ’ το!

Για την δε νέα πλατφόρμα συνεργάστηκε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που βρήκε τρόπο να στήνει πλατφόρμες και έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο, που ήδη βρίσκεται στα όριά του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This