Ηχηρή παρέμβαση της κ. Βασιλικής Θάνου για την επίσκεψη Μέρκελ και τις γερμανικές αποζημιώσεις

Θέτει Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη προ των ευθυνών τους!

Must Read

Η πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου με παρέμβαση της κατακεραυνώνει την αφωνία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας έναν της Άνγκελα Μέρκελ, αναφορικά με τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο.

«Η έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό προς την Καγκελάριο Μέρκελ κατά την επίσκεψη της στην Αθήνα την ημέρα της επετείου του ΟΧΙ σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις απογοήτευσε και δυσαρέστησε πολύ τους Έλληνες.

Συνιστά προσβολή στην μνήμη και στους αγώνες όλων εκείνων που έχασαν τη ζωή τους κατά την γερμανική κατοχή. Οι αξιώσεις αυτές δεν παραγράφονται ούτε οι Έλληνες ξεχνούν τις θυσίες των γονέων τους, την εθνική αντίσταση, το ολοκαύτωμα του Διστόμου, των Καλαβρύτων, της Βιάννου κλπ.

Τι και ποιους εξυπηρετούν άραγε οι προσκλήσεις, οι φιλοφρονήσεις και τα δείπνα αφού μάλιστα και ίδια η Ανγκέλα Μέρκελ έστω και τώρα που απέρχεται αναγνώρισε ότι υπέβαλε την Ελλάδα σε σκληρά μνημόνια»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This