Στην «πυρά» οι ανεμβολίαστοι: Μόνο με rapid test η είσοδος στα σούπερ-μάρκετ;

Πότε ανακοινώνονται τα νέα μέτρα

Must Read

Δύσκολη προμηνύεται η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα περιοριστικά μέτρα που θα αφορούν στο μεγαλύτερο μέρος στους ανεμβολίαστους.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι και οι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν την ίδια τύχη, κάτι το οποίο έρχεται σε σύγκρουση με το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «όποιος εμβολιάζεται ανοίγει τον δρόμο για την ελευθερία του».

Μέτρα θα παρθούν αργά ή γρήγορα και για τους εμβολιασμένους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «οι εμβολιασμένοι δεν θα υποστούν ξανά σημαντικούς περιορισμούς». Σημαντικούς…

Με rapid test η είσοδος στα σούπερ μάρκετ;

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε στήριξη στο ΕΣΥ, και αντί αυτού ετοιμάζει σύμπραξη με ιδιώτες γιατρούς. Τα νοσοκομεία ασφυκτιούν. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχουν πέσει τα εξής:

  1. όλοι μάσκες παντού
  2. όχι συνωστισμός στα σούπερ-μάρκετ και στα σχολεία
  3. ακόμα και 3 rapid test την εβδομάδα για ανεμβολίαστους
  4. επαναφορά νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας
  5. συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας σε εστίαση και μπαρ
  6. απαγόρευση όρθιων στα μαγαζιά διασκέδασης
  7. επαναφορά τηλεργασίας σε κάποιους τομείς

Σκέψεις για είσοδος στα σούπερ μάρκετ με rapid test

Η κυβέρνηση αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει οριζόντιο lockdown. Ωστόσο, αυτά που αναμένονται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση αφορούν σε ένα… μίνι lockdown για τους ανεμβολίαστους.

Για την κυβέρνηση, η έλευση των Χριστουγέννων θα σημάνει την ανέφικτη μετακίνηση και είσοδό τους σε καταστήματα και χώρους διασκέδασης.

Στο τραπέζι είναι και η είσοδος των ανεμβολίαστων με rapid test ακόμη και στα super market. Απίθανο θεωρείται το σενάριο να τους απαγορευτεί εντελώς η φυσική παρουσία και να χρειαστεί να προμηθεύονται αγαθά μόνο ηλεκτρονικά, όπως και την απαγόρευση της φυσικής παρουσίας στα φαρμακεία, καθώς η παραμονή της εκεί είναι σύντομη, με ελάχιστα άτομα στο εσωτερικό τους και πάντα με μάσκες.

Οι κυβερνώντες διαμηνύουν ότι εστιάζουν στην εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και στους εκτεταμένους και εντατικούς ελέγχους για την τήρησή τους.

Τη Τετάρτη οι νέες αποφάσεις

Την ερχόμενη Τετάρτη τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επιστήμονες θα πάρουν νέες αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Οι ανεμβολίαστοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μία δυσβάσταχτη οικονομική επιβάρυνση, εφόσον αποφασιστεί, όπως αναμένεται, να κάνουν πυκνά rapid test (τουλάχιστον 3 εβδομαδιαίως) για τις δραστηριότητες τους.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι επίσημο: Επίταξη ιδιωτών γιατρών τη Δευτέρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This