Διακόπηκε πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει η δίκη για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας!

Must Read

Διακόπηκε πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει η δίκη για την απαγωγή και τον βιασμό της μικρής Μαρκέλλας από την Ειρήνη Μούρθου στην Θεσσαλονίκη!

Η πολύκροτη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει σήμερα, αλλά ο συνήγορος της 33χρονης βασικής κατηγορούμενης μετέφερε αίτημα στο δικαστήριο για ολιγοήμερη διακοπή, καθώς, όπως υποστήριξε σε γραπτή του δήλωση, βρίσκεται σε 10ήμερα «καραντίνα» στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μετέβη το προηγούμενο διάστημα για ειδικές ιατρικές εξετάσεις.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, ενώ δρομολογήθηκε η διαδικασία διορισμού νέου συνηγόρου. Ύστερα από ολιγόλεπτη διακοπή, οι δικαστές επανήλθαν στην έδρα, γνωστοποιώντας ότι η δίκη θα ξεκινήσει αύριο, έτσι ώστε η νέα υπεράσπιση της 33χρονης να λάβει γνώση της δικογραφίας.

Η μητέρα της 10χρονης ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας που κακοποίησε την κόρη της. «Θα ήθελα να τη ρωτήσω γιατί το έκανε, ποιος ήταν ο λόγος», υπογράμμισε  λέγοντας πως η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να το κάνει αυτό. «Όποιος και να ήταν ο λόγος δεν κάνεις κάτι τέτοιο» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This