Συγκλονίζει η Μίνα Βαλυράκη: «Ζω ένα θρίλερ»

Περιέγραψε τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση του συζύγου της Σήφη

Must Read

«Ζω ένα θρίλερ, έχω μείνει στις 24 Γενάρη» εξομολογήθηκε η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα, στην πρώτη της συνέντευξη, δέκα μήνες μετά τον άδικο θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Οπως περιέγραψε η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη στην εκπομπή της ΕΡΤ 2 «Το Μαγικό των Ανθρώπων», τη μοιραία ημέρα ο χρόνος σταμάτησε γι’ αυτήν.

«Εχω μείνει στις 24 Ιανουαρίου 2021. Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε θρίλερ όταν ήρθαν ελικόπτερα να ψάξουν τον άντρα μου, που είχα χάσει από τις 15.30 το μεσημέρι. Ζούσα μια κατάσταση φιλμ, με τα ελικόπτερα να ψάχνουν τη βάρκα, τον Σήφη, την οντότητα αυτού του ανθρώπου. Αναρωτιόμουν “μήπως ζω σε ένα θρίλερ, μήπως ονειρεύομαι;’’» περιέγραψε για τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση του συζύγου της. Η Μίνα Βαλυράκη δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι λιμενικοί την υπόθεση.

Βαλυράκης

«Είδα τους λιμενικούς να με ρωτάνε “γιατί μπήκε στη θάλασσα ο σύζυγός σας;’’ Είδα το Λιμενικό να μην έχει βάρκα. Μου πρότειναν έναν ψαρά που αυθαιρέτως βρήκε τη βάρκα. Τελικά βρήκαμε τον Σήφη στις 20.00, έπειτα από δικές μας προτροπές γιατί μας καθοδηγούσαν λάθος» ανέφερε στη συνέντευξή της.

Αναφερόμενη στο πώς είναι η ζωή μετά τον χαμό του συζύγου της, η Μίνα Βαλυράκη δήλωσε: «Βαδίζω με μια τεράστια στενοχώρια, αλλά συγχρόνως με μια τεράστια δύναμη να ξεδιαλύνω και να τον βρω, γιατί ο Σήφης Βαλυράκης δεν έχει εξαφανιστεί, είναι εδώ».

https://www.youtube.com/watch?v=VoGp0zP8IK4

Υπενθυμίζεται πως η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο και ο εισαγγελέας είχε κρίνει πως πρέπει να μπει στο αρχείο. Ομως, μετά την επιμονή της οικογένειας του πολιτικού, που παρουσίασε στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις, η εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας Βασιλική Δεληστάθη παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος συγκεκριμένων ατόμων που φέρονται ότι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σήφη Βαλυράκη λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This