Ανατροπή! Ένοχες μάνα και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο

Ισόβια στην 49χρονη μητέρα - Η 19χρονη βγαίνει από τη φυλακή

Must Read

Παρά το γεγονός ότι η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή μόνο της μητέρας για την δολοφονία του 49χρονου συζύγου της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2020, η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, ήταν «καταπέλτης» και για την κόρη. 

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας, την 46χρονη σύζυγο του θύματος και ένοχη για συνέργεια την 19χρονη κόρη του ταξιτζή.

Στην 46χρονη μητέρα επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ στην κόρη επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών. Στην 19χρονη αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής της μέχρι το Εφετείο. Έτσι η 19χρονη βγαίνει από την φυλακή προκειμένου να παρακολουθεί τα μαθήματα στη σχολή της.

Η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, καθώς νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή της 19χρονης, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε κανένα κίνητρο να σκοτώσει τον πατέρα της: «Δεν αντέχει στη λογική ένα παιδί χωρίς κανένα άλλο κίνητρο να σκοτώσει τον πατέρα του για να πάρει την κληρονομιά, την οποία ούτως ή άλλως αποποιήθηκε» δήλωσε.

Μάνα και κόρη αλληλοκατηγορούνται εδώ και καιρό, όπως έκαναν και στις απολογίες τους σήμερα. Η 19χρονη υποστήριξε ότι η μητέρα της κατέσφαξε τον πατέρα της ενώ κοιμόταν,  προκειμένου να τον εκδικηθεί και να τον κληρονομήσει, ενώ η μητέρα από πλευράς της, υποστήριζε ότι η κόρη της τον σκότωσε επειδή την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Δείτε επίσης: Αλληλοκατηγορίες μάνας-κόρης για τη δολοφονία του 49χρονου: «Ήθελε να τον εκδικηθεί, τον σκότωσε για να τον κληρονομήσει»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This