Απίστευτο! Ο Φουρθιώτης εκφοβίζει μάρτυρες και στοχοποιεί ανακριτή ως «παιδεραστή»!

Πληθαίνουν πλέον οι υποψίες για όσους ενεπλάκησαν στην σκανδαλώδη αποφυλάκιση του!

Must Read

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο υπόδικος για σειρά κακουργημάτων παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μεταξύ των οποίων τα συμβόλαια δολοφονίας του Κώστα Βαξεβάνη, ενός άλλου δημοσιογράφου με «περίεργο όνομα» κλπ.

Την ώρα που ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Νούλης έχει δώσει παραγγελία να κληθεί ο παρουσιαστής ως ύποπτος δηλαδή τέλεσης εγκληματικών πράξεων, για να καταθέσει ανωμοτί, ο Μένιος Φουρθιώτης προχώρησε στη δημοσιοποίηση των ονομάτων τριών μαρτύρων που έχουν καταθέσει για την συγκεκριμένη υπόθεση και τον ενοχοποιούν, με προφανή στόχο να τους τρομοκρατήσει.

Ο υπόδικος πρώην μάνατζερ πορνοστάρ μάλιστα, δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους με ονοματεπώνυμα και λεπτομέρειες προφανώς για να τους εκφοβίσει ώστε να αναιρέσουν τις καταθέσεις τους.

Οι αθλιότητες όμως δεν σταματούν εκεί. Ο Φουρθιώτης φτάνει στο σημείο να στοχοποιεί ανακριτή γράφοντας: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Παντρεμένος ανακριτής «ψωνίζει» τα βράδια ανήλικους πρόσφυγες από την Ομόνοια και τους ρίχνει στο κρεβάτι του! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και είναι και γιατί για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης !!!!

Η ανάρτηση Φουρθιώτη

Είναι σίγουρο ότι πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους. Όχι όμως οι έντιμοι λειτουργοί της δικαιοσύνης που ούτε εκβιάζονται, ούτε εκφοβίζονται. Αλλά αντίθετα, όσοι αξιωματούχοι, εκδότες, επιχειρηματίες και κυβερνητικοί διατηρούσαν βρώμικες σχέσεις με τον συγκεκριμένο υπόδικο, και σήμερα παριστάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν. Είναι θέμα χρόνου πότε θα στραφεί εναντίον τους. Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος παρά τα έργα του, εκδίδοντας μάλιστα και εφημερίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This