Στο σκαμνί ο πατριός που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του στην Κω

Must Read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου αναμένεται να καθίσει στις 7 Φεβρουαρίου ένας 52χρονος Ελληνας, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του και αδελφής του γιου του!

Η ανήλικη έμενε στην Κω μαζί με την μητέρα της, τον σύντροφό της και το παιδί που είχε αποκτήσει το ζευγάρι. Μετά τη γέννηση του μικρού παιδιού η 39χρονη αφιέρωνε πολλές ώρες στην ανατροφή του αλλά πήγαινε και στη δουλειά της, με συνέπεια η ανήλικη να περνά πολλές ώρες με τον πατριό της. Η σχέση τους ήταν πολύ καλή, αφού τη βοηθούσε στο διάβασμα, έπαιζαν και πήγαιναν βόλτες.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ένα βράδυ του Ιουλίου 2017 ο 52χρονος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη της συντρόφου του και την έλλειψη του φυσικού πατέρα της ανήλικης και ζήτησε από τη μικρή να τον χαϊδέψει ανάμεσα στα πόδια του. Εκείνη παραξενεύτηκε, αλλά το έκανε λόγω της εμπιστοσύνης που του είχε. Η μητέρα της, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε απότομα και μόλις αντιλήφθηκε αυτό που έκανε η ανήλικη, της ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει να τον χαϊδεύει και να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, ο 52χρονος δεν σταμάτησε, αφού ένα βράδυ του Αυγούστου 2018, η ανήλικη πήγε για ύπνο στο κρεβάτι που κοιμόταν το ζευγάρι και μέσα στον ύπνο της αντιλήφθηκε ότι ο κατηγορούμενος τη χάιδευε στο σώμα. Αυτό συνεχίστηκε ως τον Νοέμβριο του 2019, οπότε δεν δίστασε να την αγγίξει στα γεννητικά όργανα. Το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2019 το παιδί μετέφερε όσα βίωνε σε τρεις συμμαθήτριές της, η μία εκ των οποίων τα εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της κι εκείνη, με τη σειρά της, ενημέρωσε την 39χρονη.

Η αρρωστημένη συμπεριφορά του 52χρονου επιβεβαιώθηκε και από κατάθεση της μητέρας της φίλης της ανήλικης, που υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι η ανήλικη μύριζε άσχημα τις τελευταίες ημέρες στο σχολείο, επειδή φοβόταν να κάνει μπάνιο καθώς η πόρτα δεν κλείδωνε! Μια φίλη της κατέθεσε ότι, κατά το διάστημα που συνέβαιναν όλα αυτά, η συμπεριφορά της ανήλικης είχε αλλάξει και πήγαινε στο σχολείο κλαίγοντας ή με νεύρα.
Από την πλευρά του, ο 52χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα πάντα στην απολογία του και ισχυρίστηκε ότι είναι προϊόντα μυθοπλασίας από την 39χρονη, που σκοπεύει να διαφύγει στο εξωτερικό μαζί με το παιδί τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This