Θρήνος στη Φθιώτιδα: 14χρονος «έφυγε» από κορωνοϊό

Τραγικές οι τελευταίες στιγμές του παιδιού

Must Read

Θλίψη και οδύνη στη πόλη της Λαμίας μετά το χαμό ενός μικρού αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό. Καμία ηλικιακή διάκριση δεν φαίνεται να κάνει αυτή η επικίνδυνη νόσος. Ένα 14χρονο παιδί όχι μόνο νόσησε αλλά μέσα σε λίγες μέρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι γονείς του, οι οποίοι και νοσούν, μετέφεραν αρχικά το παιδί τους στο νοσοκομείο της Λαμίας και από εκεί ο άτυχος έφηβος να διακομίστηκε στην Αθήνα. Όσο όμως και αν προσπάθησαν οι γιατροί, όσο και αν πάλεψαν, ο 14χρονος υπέκυψε. Η επιδείνωση της υγείας του υπήρξε ραγδαία και ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε.

Πρόκειται για ένα 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, το οποίο νόσησε σοβαρά και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης, 11/1, γύρω στις 11.00 στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό. Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη νόσο και το ίδιο απόγευμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This