Γιάννης Πρασσάς: «Μέρος του πληθυσμού έμεινε πιασμένο στο δίκτυο παραπληροφόρησης και δεν εμβολιάστηκε»

Must Read

Την δική του εξήγησε έδωσε ο Γιάννης Πρασσάς, διδάκτωρ μοριακής Βιολογίας, για τους δεκάδες καθημερινούς θανάτους από κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε, οι ανεμβολίαστοι εξακολουθούν να είναι αρκετοί και ο ιός αφέθηκε να κυκλοφορεί στην κοινότητα. Επιπλέον, το σύστημα υγεία δεν μπορεί να σηκώσει παραπάνω πίεση μετά από ένα σημείο και όλα αυτά αποτυπώνονται σε ένα τραγικό αποτέλεσμα.

«Μπορεί ο κόσμος να έχει κουραστεί με την πανδημία. Ο μόνος που δεν κουράστηκε είναι ο ιός και δυστυχώς συνεχίζει ακάθεκτος. Όποτε βρίσκει ανθρώπους που είναι ανοσολογικά ευάλωτοι τους χτυπάει, με αποτέλεσμ αη Ελλάδα να έχει πολλούς ημερήσιους θανάτους. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έμεινε πιασμένο στο δίκτυο παραπληροφόρησης και δεν ξεκίνησε τον εμβολιασμό του, με αποτέλεσμα να πιεστεί το σύστημα κι αυτό να κάνει πιο έντονο το αποτύπωμα της πανδημίας», είπε αρχικά.

«Ο ιός θα μείνει μαζί μας, σίγουρα θα ζήσουμε κι επόμενα κύματα»

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας, όπως και ότι θα «ξαναχτυπήσει» με νέα κύματα. «Ο ιός θα μείνει μαζί μας. Σίγουρα θα ζήσουμε κι επόμενα κύματα. Αυτό που όλοι ελπίζουμε είναι ότι το αποτύπωμα του επόμενου κύματος θα είναι όλο και μικρότερο» τόνισε.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως θα πρέπει να γίνει η τρίτη δόση από τους ηλικιωμένος και όσους χρειάζονται να την κάνουν, καθώς προστατεύει από τη βαριά νόσηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This