Νεκρός ο δημοσιογράφος Νίκος Κάτσικας, ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Κάιρο

Υπήρξε ο βασικός «σύνδεσμος» του πρακτορείου με οτιδήποτε είχε να κάνει με τις σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο

Must Read

Την είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Νικόλαου Κάτσικα, ανταποκριτή του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Κάιρο, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου, ο Νικόλαος Κάτσικας πέρα από ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεργαζόταν επί σειρά ετών και με την ΕΡΤ στο Κάιρο, με επαγγελματισμό και αίσθηση στο καθήκον.

Όπως αναφέρεται επίσης, οι Προξενικές της Ελλάδας αρχές βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αιγυπτιακές αρχές, με το Υπουργείο Εξωτερικών να εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Νικόλαος Κάτσικας είχε αναλάβει, σύμφωνα με το pyramisnews.gr το συγκεκριμένο πόστο από τον Σεπτέμβριο του 2016, ούτως ώστε να ενημερώνει εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ όλα τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο για οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο, θέματα επιχειρηματικά, πολιτιστικά, αλλά και τουριστικά, δίνοντας, παράλληλα, μεγάλο βάρος και στην τουριστική προβολή Ελλάδας στον αραβικό κόσμο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This