Εδώ ο κόσμος «καίγεται» και η κυβέρνηση ασχολείται με τα… καρναβάλια!

Τραγική ειρωνεία: Πλήρης κανονικότητα με χιλιάδες νεκρούς;

Must Read

Μέσα σε ένα δύσκολο και όχι αισιόδοξο πανδημικό κλίμα, η κυβέρνηση λαμβάνει αντιφατικές αποφάσεις. Από τη μία, προσπαθεί να δείξει ότι όλα βαίνουν καλώς, ανοίγοντας ουσιαστικά την είσοδο στη χώρα με την ύπαρξη μόνο του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού και όχι τη διενέργεια rapid test, και από την άλλη διατηρεί μέτρα στη χώρα μας που πλήττουν ανεπανόρθωτα πολλούς κλάδους, ενώ την ίδια στιγμή «τιμωρεί» όσους δεν υπακούν πιστά και ευλαβικά στους κανόνες της κυβέρνησης!

Ο Θάνος Πλεύρης και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις!

Τη στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων, στους θανάτους και το κυριολεκτικό «γκρέμισμα» κάθε αφηγήματος του Κυριάκου Μητσοτάκηκαι ενώ οι Έλληνες πολίτες έχουν πειθαρχήσει στον μεγαλύτερο βαθμό σε όσα τους ζητήθηκαν, οι απορίες και τα ερωτήματα για τους λάθος χειρισμούς και την άσχημη εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας είναι εύλογα!

Στο τραπέζι της Επιτροπής των ειδικών μπαίνει αυτή την εβδομάδα το καρναβάλι και οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες 2022. Το Τριώδιο ανοίγει στις 13 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 7 Μαρτίου που πέφτει η Καθαρά Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί πολλές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα που όμως είναι σε αναμονή για τις αποφάσεις.

Την Πέμπτη αναμένεται να αποφασίσει η επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων για τις Απόκριες και τα καρναβαλικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Όπως ανέφερε ο κ. Πλεύρης, προκαλούν ανησυχία οι μεγάλες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις καρναβαλιστών, όμως ξεκαθάρισε ότι βούληση της κυβέρνησης είναι να γυρίσουμε στην πλήρη κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Νωρίτερα σήμερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στην Τσικνοπέμπτη προβλέποντας ότι «θα φορέσουμε τις ωραιότερες στολές με τις ομορφότερες μάσκες», όμως στο τραπέζι «δεν θα μαζευτούμε 30 άτομα, ξέρετε και τα καταλαβαίνετε, μην τα ρωτάτε».

Από την πλευρά του, ο καθηγητής, Γιώργος Παυλάκης, έκανε λόγο για «μακάβριο αστείο», αναφερόμενος στα αισιόδοξα σενάρια ότι θα τελειώσει η πανδημία στο τέλος Φεβρουαρίου. Μιλώντας για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας, έκρουσε «καμπανάκι» για νέο κύμα αύξησης κρουσμάτων μέσα στο Πάσχα. «Η αισιοδοξία για τις Απόκριες και το Πάσχα δεν πηγάζει από πουθενά, είναι μακάβριο αστείο να μιλάμε για τέλος της πανδημίας τον Φεβρουάριο» υπογράμμιζε ο κ. Παυλάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This