Πατέρας τριών παιδιών ο Κώστας Φωτόπουλος που τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ για ένα κομμάτι γης

Σοκ στον Πύργο από την δολοφονία του 67χρονου για κτηματικές διαφορές

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία του Πύργου στην είδηση ότι ο 67χρονος Κώστας Φωτόπουλος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 88χρονου Η.Κ. ο οποίος τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα.

Όλα συνέβησαν όταν ο 88χρονος μπήκε στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου ξυλείας που διατηρούσε ο Κώστας Φωτόπουλος και άρχισε να του επιτίθεται φραστικά με αφορμή παλιές κτηματικές διαφορές, σύμφωνα με patrinews.gr.

Μετά από λογομαχία, ο δράστης πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε από μέσα μια μονόκαννη καραμπίνα και στη συνέχεια επέστρεψε στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου για να πυροβολήσει τον 67χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Ο 88χρονος έστρεψε το όπλο στον Κώστα Φωτόπουλο και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ. Εκείνη τη στιγμή, ένας υπάλληλος του 67χρονου που άκουσε τον πυροβολισμό έσπευσε να δει τι είχε συμβεί και αντίκρυσε τον εργοδότη του μέσα σε λίμνη αίματος. Ο υπάλληλος επιχείρησε να κυνηγήσει τον δράστη, ωστόσο ο 88χρονος πρόλαβε να διαφύγει. Αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Ο άτυχος 67χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This