Απίστευτη ιστορία: Λεχώνα έμαθε ότι έχει κορωνοϊό και το έσκασε με το βρέφος!

Η γυναίκα ήταν από καισαρική και το μωρό δύο ημερών

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα όταν μία μητέρα με το που γέννησε και έμαθε πως έχει κορωνoϊό άρπαξε το βρέφος της και το έσκασε μέσα από το ασθενοφόρο! Το ασυνήθιστο γεγονός το επιβεβαίωσε με δηλώσεις της, η ίδια η λεχώνα.

Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο της υπόθεσης που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα. Η γυναίκα γέννησε με καισαρική στην Πάτρα, αλλά αμέσως μετά έμαθε πως νοσεί από κορωνoϊός. Η νεαρή λεχώνα πήγαινε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», μαζί με το μωρό που είχε φέρει στον κόσμο, ωστόσο μόλις έφτασε και πριν βγει, ενημερώθηκε πως θα έπρεπε να αποχωριστεί το βρέφος και να μπει στο νοσοκομείο μόνο εκείνη για να νοσηλευτεί. Η νεαρή μητέρα όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά πήρε το βρέφος και επέστρεψε σπίτι της.

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Φεβρουαρίου όταν γέννησε σε ιδιωτική κλινική. Όλα πήγαν καλά και είχε κάνει καισαρική. Όμως μία ημέρα μετά τη γέννα, διαπιστώθηκε μετά από μοριακό τεστ που της έγινε πως είχε κορωνοϊό, ενώ το παιδί είχε βγει αρνητικό. Από την κλινική την ενημέρωσαν πως θα έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο Αναφοράς, και όντως μετά από κάποια ώρα έφθασε ασθενοφόρο και την παρέλαβε εγχειρισμένη, μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Φθάνοντας εκεί, και πριν καν μπει μέσα στο νοσοκομείο, υπάλληλος του νοσηλευτικού ιδρύματος την ενημέρωσε πως θα νοσηλευόταν χωρίς το μωρό. Η γυναίκα θόλωσε και είπε ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας θάλαμος ώστε να μείνουν εκείνη και το παιδί της, αλλά οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ήταν ανένδοτοι. Στο σημείο προκλήθηκε ένταση και τελικά η μητέρα αποφάσισε να πάρει το παιδί και να φύγει.

«Δεν άντεχα άλλο. Είναι δυνατόν να φέρονται έτσι σε μία εγχειρισμένη με καισαρική τομή, λεχώνα, και στο δύο ημερών βρέφος; Μα δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη; Δεν θα μπορούσαν να βρουν λύση αν δεν είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο; Αναγκάστηκα και πήρα το παιδί μου και βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όλες οι γυναίκες που κάνουν καισαρική μένουν στην κλινική για τουλάχιστον 3 ημέρες. Για μένα δεν ενδιαφέρθηκαν» είπε η ίδια.

Η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μωρό δεν έγινε καμία εξέταση για κορωνoϊό. Η λεχώνα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα λόγω του ιού, ενώ ακόμη και σήμερα παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα, χωρίς συμπτώματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This