Έληξε η απεργία πείνας της ξενοδόχου στη Ρόδο – Η ΔΕΗ προχωρά σε ρύθμιση των οφειλών

Μετά από τρεις ημέρες επικοινώνησαν μαζί της από τη ΔΕΗ για ρύθμιση των χρεών της

Must Read

Μετά από τρεις ημέρες έξω από τα γραφεία τη ΔΕΗ, η Λιάνα, η ξενοδόχος από τη Ρόδο που διαμαρτυρόταν κάνοντας απεργία πείνας για τα υπέρογκα ποσά που έπρεπε να πληρώσει λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής και την άρνηση της ΔΕΗ να γίνει ρύθμιση οφειλών, κατάφερε να πετύχει τελικά τον στόχο της ρύθμισης.

Όπως είπε στη «Ροδιακή», επικοινώνησαν από τη ΔΕΗ μαζί της και θα προχωρήσει η ρύθμιση των οφειλώνο σύνολο χρεών είναι 11.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 5.200 ευρώ είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής) για εξόφληση σε δόσεις, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ως «παράταση ζωής» για την επιχείρησή της, καθώς το πρόβλημα δεν λύθηκε.

«Το πρόβλημά μου δεν λύθηκε. Έγινε μια ρύθμιση οφειλών αλλά οι λογαριασμοί θα συνεχίσουν να έρχονται. Διαγραφή της ρήτρας αναπροσαρμογής, των 5.000 ευρώ δηλαδή, δεν μπορούσε να γίνει», είπε στην τοπική εφημερίδα.

Η Λιάνα είχε ξεκινήσει την περασμένη Δευτέρα την απεργία πείνας, καθώς οι προσπάθειές της να προχωρήσει σε κάποιον διακανονισμό είχαν πέσει στο κενό, με τους υπεύθυνους να της απαντούν «τα παράπονά σας στον κ.Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This