Μέτρα πανδημίας: Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους

Τι θα ισχύσει για όλο το 2022

Must Read

Και ενώ η κυβέρνηση έχει ήδη εφαρμόσει την ολική άρση των περιορισμών για τους εμβολιασμένους, και με φόντο ότι έρχεται και το «τέλος» της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, έχουν γεννηθεί πολλά ερωτήματα για το τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους. 

Στο επίκεντρο όσοι δεν έκαναν το εμβόλιο!

Μπορεί οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης να συνεχίζουν να μπαίνουν κανονικά σε κέντρα διασκέδασης και τους εσωτερικούς χώρους σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια με την επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους ανεμβολίαστους.

Μέχρι στιγμής, στους κλειστούς χώρους συνεχίζει να απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο, ή δεν έχουν κάνει ακόμα την αναμνηστική δόση μετά τους έξι μήνες ή μετά τους τρεις μήνες με το μονοδοσικό Johnson & Johnson.

Το κυβερνητικό επιτελείο με κάθε τρόπο έχει τονίσει ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει για τους ανεμβολίαστους. Δεν πρόκειται να τούς δοθούν «ελευθερίες» κινήσεων και δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, «οι ανεμβολίαστοι θα συνεχίζουν να μπορούν να κάθονται στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid test».

Όσοι δεν έκαναν τρίτη δόση εμβολίου δεν έχουν πρόσβαση σε:

  • κέντρα διασκέδασης
  • κλειστούς χώρους εστίασης
  • θέατρα
  • κινηματογράφους
  • μουσεία
  • εκθέσεις
  • συνέδρια
  • γυμναστήρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This