Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: Σοβαρές ενστάσεις και παραλείψεις στη δειγματοληψία DNA

Must Read

Αναφορά στις παραλείψεις που έγιναν στην δειγματοληψία του DNA της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα και όλων όσων παρευρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τη νύχτα που η ίδια κακοποιήθηκε σεξουαλικά, έκανε ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Όπως σημείωσε, βάσει της έκθεσης του DNA δεν προκύπτουν δείγματα πως είχαν ληφθεί για έλεγχο τα κλινοσκεπάσματα από το δωμάτιο. Όπως εκτίμησε ο κ. Γαλεντέρης, ο λόγος της παραπάνω παράλειψης ενδέχεται να είναι πως όταν οι υπεύθυνοι της διερεύνησης πήγαν να ελεγξουν τον δωμάτιο, ο χώρος πιθανότατα είχε ήδη καθαριστεί, όπως και τα κλινοσκεπάσματα και σημείωσε πως τα στοιχεία που τυχόν θα προέκυπταν από τα σεντόνια θα βοηθούσαν ιδιαίτερα.

«Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία δεν στοιχειοθετείται ομαδικός βιασμός» σημείωσε και συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει εάν τηρήθηκε το πρωτόκολλο δειγματοληψίας.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος δήλωσε πως θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα εάν είχε ληφθεί δείγμα από το αίμα της Γεωργίας και τόνισε πως κάποιος έδωσε λάθος οδηγίες στους αστυνομικούς και δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο δειγματοληψίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This