Ολική ανατροπή με τον θάνατο της μικρής Μαλένας στην Πάτρα!

Must Read

Ένα βήμα πριν ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα των ερευνών για τους αιφνίδιους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα, βρίσκονται οι αρμόδιοι ιατροδικαστές οι οποίοι ετοιμάζουν τα πορίσματα.

Το θολό τοπίο της υπόθεσης που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, αναφέρουν πηγές από τους κύκλους των ερευνών. Επικεφαλής της άτυπης επιτροπής είναι ο προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νίκος Καρακούκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της pelop.gr, η επιτροπή φέρεται να λέει ότι «κατά 99% θ’ απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της μικρής Μαλένας ήταν η ηπατική ανεπάρκεια»!

Σε αυτή την περίπτωση, ο θάνατος του 3,5 ετών παιδιού του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου που «έφυγε» πρώτο, θα αποκτήσει «μυστήρια» διάσταση και θα πρέπει να αναζητηθεί η αιτία θανάτου της από την αρχή.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικούς κύκλους, στους  θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι «μη ειδικά» που σημαίνει ότι η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα.

Ταυτόχρονα, σε ότι αφορά την ιατροδικαστική διερεύνηση για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο το οποίο μπορεί να διευκολύνει τις έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών το οποίο έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση.

Τσιόλα: «Τηρώ στάση αναμονής»

«Οφείλουμε να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της άτυπης επιτροπής. Ως γενικό σχόλιο που αφορά τη δική μου προσέγγιση στο έργο μας είναι ότι πάντα κοιτάζω σε κάθε περιστατικό μόνο τα επιστημονικά ευρήματα» δήλωσε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε προκαταρτική φάση, που σημαίνει ότι μια τόσο πολύπλοκη υπόθεση θα ήταν λάθος να ερευνηθεί μονοδιάστατα. Προσωπικά τηρώ στάση αναμονής».

Δείτε επίσης: Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Καταγγελία σοκ – «Το δικό σου πέθανε πουτ@ν@, ενώ το δικό μου ζει» έλεγε η Ρούλα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This