Θα «ξεσκονίσουν» τον γιατρό που από λάθος διάγνωσή του 16χρονος «έχασε» τον έναν όρχι του

Must Read

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος ενός παιδιάτρου μετά τη μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς ενός 16χρονου ο οποίος μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο ύστερα από λανθασμένη διάγνωση που του έκανε και οι γιατροί αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν τον αριστερό όρχι, με συνέπεια να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα γονιμότητας.

Η περιπέτεια της υγείας του ανηλίκου άρχισε στις 21 Ιανουαρίου, όταν πήγε στον συγκεκριμένο γιατρό μαζί με τη μητέρα του γιατί ένιωθε έντονο πόνο στη βουβωνική χώρα. Μετά την εξέταση που του έκανε, διέγνωσε ότι πάσχει από βουβωνοκήλη, η οποία όμως δεν έχρηζε αντιμετώπισης. Ο παιδίατρος δεν έδωσε καμία άλλη οδηγία στη μητέρα, παρά μόνο πως το παιδί πρέπει να βελτιώσει τη διατροφή του και να χάσει κιλά, γιατί σε πέντε με 10 χρόνια θα αναγκαζόταν να χειρουργηθεί.

Ωστόσο, τις επόμενες μέρες ο 16χρονος εξακολουθούσε να πονάει και οι γονείς του τον πήγαν σε ουρολόγο – ανδρολόγο, ο οποίος διέγνωσε ότι πιθανότατα πάσχει από συστροφή αριστερού όρχεως και όχι από βουβωνοκήλη, και πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο!

Το σοκ της οικογένειας ήταν ακόμα μεγαλύτερο όταν πήγαν το παιδί στο τμήμα Χειρουργικών Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου και ενημερώθηκαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε εκτομή του αριστερού όρχεως, καθώς πάσχει από πλήρη συστροφή με καθολική νέκρωση, αλλά και καθήλωση του δεξιού όρχεως!

Στις εξετάσεις που έκανε ο 16χρονος μετά το χειρουργείο διαπιστώθηκε πως είναι «εξαιρετικά υπογόνιμος» και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Οι γονείς του θεωρούν πως υπήρξε λάθος διάγνωση κατά την αρχική εξέτασή του με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This