Ατάραχος, «έγγαμος και χήρος» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Διεκόπη η δίκη του για τις 12 Απριλίου

Ψύχραιμος και με παγερό βλέμμα άκουσε την ανάγνωση του βαρύτατου κατηγορητηρίου

Must Read

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεκινήσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και διεκόπη για τις 12 Απριλίου, καθώς σύμφωνα με την αίτηση διακοπής, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς (μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά), ο οποίος κατηγορείται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ήταν ατάραχος κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας, ψύχραιμος και δηλώνοντας τα στοιχεία του χαρακτήρισε τον εαυτό του «έγγαμο και χήρο».

Οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν δεν έδωσαν το παρόν στη δικαστική αίθουσα, αλλά δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, με τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη να λέει: «Ο κ. Κράουτς έχει προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της».

Δεκτό έγινε από την έδρα το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας.

Το πρωί ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια με χειροπέδες πισθάγκωνα και συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Τον συνόδευαν πάνοπλοι αστυνομικοί, ενώ για λόγους ασφαλείας του είχαν φορέσει αλεξίσφαιρο. Για πρώτη φορά, περπατούσε με σκυμμένο το κεφάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This