«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα!»

Μετά το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον 30χρονο υπήρξε… παύση πληρωμών, λέει ο δικηγόρος των συγγενών της

Must Read

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, έκανε ο δικηγόρος κάποιων εκ των συγγενών της 69χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ.Θεοδωρόπουλο, από τη στιγμή που η γυναίκα έκανε το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη, το δάνειό της έπαψε να πληρώνεται, ενώ όπως είπε στον Alpha, δεν πληρωνόταν ουσιαστικά και τίποτε άλλο!

Σύμφωνα με το πληρεξούσιο, ο 30χρονος διαχειριζόταν όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ευγενίας Κούτρα:

«Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωρόπουλος.

Πρόσθεσε πως μια από τις υποχρεώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, ήταν να παίρνει και τα φάρμακα της γυναίκας, αλλά ούτε αυτή εκπληρωνόταν:

«Είχε την υποχρέωση να της παίρνει τα φάρμακά της, καθώς είχε προβλήματα υγείας και είχε σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This