Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στην Θεσσαλονίκη

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Οργή και συνάμα προβληματισμό έχει προκαλέσει το σοβαρότατο ατύχημα σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα 8χρονο κοριτσάκι ακρωτηριάστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του.

Το παιδί βίωσε ένα πραγματικό εφιάλτη, αφού τραυματίστηκε στην επικίνδυνη τσουλήθρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το δάχτυλο του χεριού της, που έχει ακρωτηριαστεί.

Η μητέρα της, που έχει εξοργιστεί με το επεισόδιο αυτό και την ανευθυνότητα των φορέων, που είχαν αφήσει την τσουλήθρα χωρίς επισκευές ή έστω μία προειδοποιητική πινακίδα, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η μητέρα επιθυμεί την ποινική δίωξη για το ατύχημα που συνέβη στο παιδί της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της στην παιδική χαρά.

Όλα έγιναν περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής όταν η μικρή κατέβαινε από την τσουλήθρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προκειμένου οι γιατροί να ενώσουν το ακρωτηριασμένο δάχτυλο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου και σύμφωνα με πληροφορίες πέτυχε. Οι επόμενες μέρες πάντως χαρακτηρίζονται κρίσιμες, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Στην μοιραία τσουλήθρα τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες κατόπιν εορτής και ένα προειδοποιητικό σημείωμα για την επικινδυνότητα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This