Και άλλη κακοποίηση ζώου: Διεστραμμένος πυροβολεί γατάκια με αεροβόλα!

Μήνυση κατά αγνώστου έχουν υποβάλλει οι κάτοικοι της περιοχής

Must Read

Η μία καταγγελία εμφανίζεται πίσω από την άλλη, μετά το ασύλληπτο και ντροπιαστικό περιστατικό με το γατάκι στην Αιδηψό. Μία ακόμη τέτοια απάνθρωπη υπόθεση έρχεται στο «φως», αυτήν τη φορά στο Κερατσίνι.

Μετά από καταγγελία της Alma Libre – Hellenic Animal Rescue, άγνωστος κυκλοφορεί με αεροβόλο και σπέρνει τον τρόμο στα αδέσποτα στην περιοχή. Η Ελένη Κοντογεώργου εκ μέρους της οργάνωσης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο τέταρτο περιστατικό κακοποίησης μιας γάτας, η οποία βρέθηκε σε αγωγό στο Κερατσίνι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Το γατάκι φαίνεται πως είναι δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή, και όπως διαπίστωσαν οι άνθρωποι που το περιέθαλψαν, είχε δεχτεί πυροβολισμούς με αεροβόλο και δυστυχώς δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση που καταγράφεται στην περιοχή. Όπως είπε η κ. Κοντογεώργου, μέχρι στιγμής στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν καταγραφεί τέσσερα περιστατικά.

Μάλιστα, όπως εξηγεί, το γατάκι που βρέθηκε είναι δύσκολο να τα καταφέρει. «Υπάρχουν πολλά περιστατικά, τα οποία μπορεί να μη μάθουμε ποτέ. Για να διαπιστωθούν τα βλήματα σε ένα ζωάκι, πρέπει να γίνει ακτινογραφία, πολλά όμως θύματα δεν εντοπίζονται καν», σημειώνει. Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα των δραστών που μπορεί να νιώθουν ικανοποίηση από μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, η κ. Κοντογεώργου σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως από ένα σημείο και μετά είναι θέμα ψυχοπαθολογίας. Τα άτομα αυτά έχουν σοβαρά προβλήματα και είναι εν δυνάμει ανθρωποκτόνοι. Τα ζωάκια είναι πιο εύκολος στόχος, γιατί δεν έχουν φωνή, δεν μπορούν να αντιδράσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This