«100 λεπτά για τον Γιάννη» από επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Ηλείας

Must Read

Στο πλάι του μικρού Γιάννη από τα Καβάσιλα Ηλείας, που δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού έχει διαγνωστεί με σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο, βρίσκεται ο οργανισμός «Δίνουμε Αγάπη, Δίνουμε Ζωή», που διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για να τον ενισχύσει.

Ο 16χρονος Γιάννης Μεμπέλι παλεύει τα τελευταία δέκα χρόνια με το σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Πέρυσι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε σε κώμα επί 54 ημέρες και πλέον κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του στο Βερολίνο για να πραγματοποιήσει το δεύτερο, πολύ σημαντικό χειρουργείο. Απαιτούνται όμως περισσότερα από 15.000 ευρώ, τα οποία η οικογένειά του αδυνατεί να διαθέσει.

Για τον λόγο αυτό διοργανώνεται το Σάββατο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης, όπου επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Ηλείας θα φωνάξουν «100 λεπτά για τον Γιάννη». «Πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουμε το παιδί. Πέρα από την οικονομική βοήθεια, που είναι και αυτή σημαντική, ο Γιάννης χρειάζεται να νιώσει πως δεν είναι μόνος σε αυτή τη μάχη» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει την οικογένεια στους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε με την «Παιδική Χαρα» είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This